Acun Ilıcalı Sigara Görüntüleri Üzerine Açıklama Yaptı!

hahah ayy senin takibi bırakmana sevindim ama bu saçmalıkları izlemeye egrek yok bence bu sezon bitse keşke :F :F :F

bu akşam kırıgn çiçekleri izle daha iyi bence ailende o diziyi izliyormuş zaten :F
Son bölüm baktım.
Kader miydi neyse bir kız hala anasının peşinde koşuyor. Annesi evi filan beğenmiyor çok bilmiş. :F Nasıl dayanıyor ona.
Songül yüzme dersi alıyor. Yurdun yönetici kadını bundan bir halt olmaz diyor. :A
Cemre'nn halasıda evi filan paraları aldı sanırım ne oldu o iş. Nazan ile konuş filan dedi.

Son bölüm baktım.
Kader miydi neyse bir kız hala anasının peşinde koşuyor. Annesi evi filan beğenmiyor çok bilmiş. :F Nasıl dayanıyor ona.
Songül yüzme dersi alıyor. Yurdun yönetici kadını bundan bir halt olmaz diyor. :A
Cemre'nn halasıda evi filan paraları aldı sanırım ne oldu o iş. Nazan ile konuş filan dedi.
ayy yok hiçbirşey alamadı nazan tehdit etti onları gidin burdan cemreyi mirasıda bırkın diye oda gitti :F :F :F

ayy yok hiçbirşey alamadı nazan tehdit etti onları gidin burdan cemreyi mirasıda bırkın diye oda gitti :F :F :F
Ya o değilde Kemalim yapmaz diyen kadın hala o adamla takılıyor. 😱:F Yuh yani. Kızını taciz etti bu adam. Kesin onuda bilmiyordur. Bu kadar salak bir karakter olur mu acaba. 😳

Ya o değilde Kemalim yapmaz diyen kadın hala o adamla takılıyor. 😱:F Yuh yani. Kızını taciz etti bu adam. Kesin onuda bilmiyordur. Bu kadar salak bir karakter olur mu acaba. 😳
hahahah aaa kemalim yapmaz efsane onlar ayrılınca totelde 6 reytinge düştük evlendiler hemen 7 reytinge yükseldik :F :F :F

Ben yemek yenilmedigine de inanmiyorum,ben yemek yemesem birak yarismayi,yurumeye halim kalmaz bunlar parkurlarin tozunu artiriyorlar

O değilde en komik olan tüm suçu Damla'ya atmaları. :F Hani kameramanlar bunlar ile konuşmuyorlardı hiç. Kız zorla mı sigaraları almış o zaman. :F

Onuda geçtim Damla'nın suratında yine olsa yine yapardım havası var. :A Belli işte anlaşmışlar acun ile. Gerçekten suçlu olsa insan bir pişman olur. :D

Neyse etiketleyelim yorumlarınızı merak ettim. :D @xemrexxx @MEnes @destere @vadikızı @dosimosi @Polat Şaşmaz @Yiğitt @Billy Kane @Çiğdem-

Valla ben anlıyamıyorum önceki survivorlar da bu kadar çok ortada değildi
Acuna ne oldu anlamadım
damlayı dinledim öyle bir hava almadım çünkü damla konuşması hep öyle görüyorum ben

Size diyorum acunu ve tüm yapımı herşeyin baştan aşağıya kurgu oldugunu hep senaryo oldugunu söylüyorum buna tek itiraz eden hep bir kişi vardı:F Zayıflamaları da Dr.metin kontrolünde aç filan kalmıyorlar hem😉

Neyse acun yine birinin hayatını karaladı. Kızı müptala olarak aklımıza kazındı:F
Şok damla sararken yakalanmış:F
h3LiQT6T.jpeg

Size diyorum acunu ve tüm yapımı herşeyin baştan aşağıya kurgu oldugunu hep senaryo oldugunu söylüyorum buna tek itiraz eden hep bir kişi vardı:F Zayıflamaları da Dr.metin kontrolünde aç filan kalmıyorlar hem😉

Neyse acun yine birinin hayatını karaladı. Kızı müptala olarak aklımıza kazındı:F
Şok damla sararken yakalanmış:F
h3LiQT6T.jpeg
Ne yani biz kuru kuruna acununher dediğine inanıyor muyduk? :D Ütopya'da ki yorumlarıma bak istersen. Acunun gerçek yüzünü ilk ben gördüm. :A

Ne yani biz kuru kuruna acununher dediğine inanıyor muyduk? :D Ütopya'da ki yorumlarıma bak istersen. Acunun gerçek yüzünü ilk ben gördüm. :A
Ben ütopyadan başimi kaldıramadiğim için (canlı yayın) foruma uğrayamadım:X Benım daha haklı sebeplerim var:A sen niye üstüne alındın hem:A

Milette programa karşı az biraz güven vardıysa o da bu olayla artık tamamen bitmiştir. Acun batırdı mı tam batırıyor. Geçmiş olsun.

Son düzenleme: