Hahaha saftirik. Komik değil ama güldürdü nedensiz. Ne alaka hemKırgın Çiçekler'de hiç yemek yenmiyor, sigara içilmiyor sanki
Hahaha saftirik. Komik değil ama güldürdü nedensiz. Ne alaka hemKırgın Çiçekler'de hiç yemek yenmiyor, sigara içilmiyor sanki
Son bölüm baktım.hahah ayy senin takibi bırakmana sevindim ama bu saçmalıkları izlemeye egrek yok bence bu sezon bitse keşke
bu akşam kırıgn çiçekleri izle daha iyi bence ailende o diziyi izliyormuş zaten
ayy yok hiçbirşey alamadı nazan tehdit etti onları gidin burdan cemreyi mirasıda bırkın diye oda gittiSon bölüm baktım.
Kader miydi neyse bir kız hala anasının peşinde koşuyor. Annesi evi filan beğenmiyor çok bilmiş. Nasıl dayanıyor ona.
Songül yüzme dersi alıyor. Yurdun yönetici kadını bundan bir halt olmaz diyor.
Cemre'nn halasıda evi filan paraları aldı sanırım ne oldu o iş. Nazan ile konuş filan dedi.
Ya o değilde Kemalim yapmaz diyen kadın hala o adamla takılıyor. 😱 Yuh yani. Kızını taciz etti bu adam. Kesin onuda bilmiyordur. Bu kadar salak bir karakter olur mu acaba. 😳ayy yok hiçbirşey alamadı nazan tehdit etti onları gidin burdan cemreyi mirasıda bırkın diye oda gitti
hahahah aaa kemalim yapmaz efsane onlar ayrılınca totelde 6 reytinge düştük evlendiler hemen 7 reytinge yükseldikYa o değilde Kemalim yapmaz diyen kadın hala o adamla takılıyor. 😱 Yuh yani. Kızını taciz etti bu adam. Kesin onuda bilmiyordur. Bu kadar salak bir karakter olur mu acaba. 😳
O değilde en komik olan tüm suçu Damla'ya atmaları. Hani kameramanlar bunlar ile konuşmuyorlardı hiç. Kız zorla mı sigaraları almış o zaman.
Onuda geçtim Damla'nın suratında yine olsa yine yapardım havası var. Belli işte anlaşmışlar acun ile. Gerçekten suçlu olsa insan bir pişman olur.
Neyse etiketleyelim yorumlarınızı merak ettim. @xemrexxx @MEnes @destere @vadikızı @dosimosi @Polat Şaşmaz @Yiğitt @Billy Kane @Çiğdem-
Ne yani biz kuru kuruna acununher dediğine inanıyor muyduk? Ütopya'da ki yorumlarıma bak istersen. Acunun gerçek yüzünü ilk ben gördüm.Size diyorum acunu ve tüm yapımı herşeyin baştan aşağıya kurgu oldugunu hep senaryo oldugunu söylüyorum buna tek itiraz eden hep bir kişi vardı Zayıflamaları da Dr.metin kontrolünde aç filan kalmıyorlar hem😉
Neyse acun yine birinin hayatını karaladı. Kızı müptala olarak aklımıza kazındı
Şok damla sararken yakalanmış
Ben ütopyadan başimi kaldıramadiğim için (canlı yayın) foruma uğrayamadım Benım daha haklı sebeplerim var sen niye üstüne alındın hemNe yani biz kuru kuruna acununher dediğine inanıyor muyduk? Ütopya'da ki yorumlarıma bak istersen. Acunun gerçek yüzünü ilk ben gördüm.