Hazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulurHaklı olabilir.Acun`dan bunu beklerim.Ama @Polat Şaşmaz da düz mantıkla haklı olabilir
Hazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulurHaklı olabilir.Acun`dan bunu beklerim.Ama @Polat Şaşmaz da düz mantıkla haklı olabilir
öyleyse konu kilitlensin o zaman? @Yiğitt bir el atHazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulur
Yunanlar hakli lo Kktcye bak bide guney kibrisa resmen rezil bi yer Kktcöyleyse konu kilitlensin o zaman? @Yiğitt bir el at
zaten ben sonra düşündüm onu.Yunanların işi gücü bütün program Acunu mu takip edecekler.Haberleri bile yoktur.Önemli olan Yunan televizyonuna çıktığında ne dediği.Orada da Acun bilir işini
yaşayan bilir tabiYunanlar hakli lo Kktcye bak bide guney kibrisa resmen rezil bi yer Kktc
Yaşamaz olaydım o günleri...yaşayan bilir tabi)
neyse derdini tazelemeyelim.Evlenemiyoruz Ey Foruma DönelimYaşamaz olaydım o günleri...
Kara, iğrenç kasvetli günler...
Aynen evlenemiyoruzneyse derdini tazelemeyelim.Evlenemiyoruz Ey Foruma Dönelim
Hazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulur
Ne kiliti? Haber olana kadar demiyormuş haberden sonra demişse ne yapalım demekki çıkan haberleri görüp deme kararı almış.öyleyse konu kilitlensin o zaman? @Yiğitt bir el at
zaten ben sonra düşündüm onu.Yunanların işi gücü bütün program Acunu mu takip edecekler.Haberleri bile yoktur.Önemli olan Yunan televizyonuna çıktığında ne dediği.Orada da Acun bilir işini
evet.Yok ben buna cevap veremeyeceğimNe kiliti? Haber olana kadar demiyormuş haberden sonra demişse ne yapalım demekki çıkan haberleri görüp deme kararı almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?