Acun Ilıcalı Neden "KKTC" Diyemiyor?

Hazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulur :A
öyleyse konu kilitlensin o zaman? @Yiğitt bir el at:D
zaten ben sonra düşündüm onu.Yunanların işi gücü bütün program Acunu mu takip edecekler.Haberleri bile yoktur.Önemli olan Yunan televizyonuna çıktığında ne dediği.Orada da Acun bilir işini:A

zaten ben sonra düşündüm onu.Yunanların işi gücü bütün program Acunu mu takip edecekler.Haberleri bile yoktur.Önemli olan Yunan televizyonuna çıktığında ne dediği.Orada da Acun bilir işini:A
Yunanlar hakli lo Kktcye bak bide guney kibrisa resmen rezil bi yer Kktc :(

Daha önceden de KKTC diyordu. Yada Kıbrıs Türk Cumhuriyeti diyordu. :D Adam haber yapmak için yapayım demiş resmen. :F

Hazır konu hortlamışken söyleyeyim. Bu finalde özellikle üstüne basa basa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dedi. @mrt-06 ya duyurulur :A
Ne kiliti? Haber olana kadar demiyormuş haberden sonra demişse ne yapalım demekki çıkan haberleri görüp deme kararı almış. :A