Acun Ilıcalı hangi kanalla anlaştı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Acun Ilıcalı Shıow TV ile ipleri kopardı..
Uzun bir süredir Show TV'de başarılı programlara imza atan Acun Ilıcalı kanalla yollarını ayırıyor..

Show TV'den oldukça yüklü alacağı olan Ilıcalı, Star TV işle anlaştı..

İsmi Show TV ile özdeşleşen Acun Ilıcalı İrfan Şahin'le prensipte anlaşarak el sıkıştı..

Son dakikada bir pürüz çıkmazsa Acun bundan böyle Star TV izleyicisinin karşısında olacak..

1299741763_22_Acun_ilicali_Kapak_.jpg

star büyük işe imza atar gerçeklesirse benim şahsi fikrim show bırakmaz acunu anlaşamazlar :)

Arkadaşlar Dün Acun Canlı Yayındaydı En azından Şimdilik Show TV den Ayrılmıyorum dedi.. Yani Bu senede Yapımları Show TV de olacak Eylül - Ekim Gibi Yetenek Sizsiniz , Yok Böyle Dans ve şarkı Yarışması Başlıyor. Mart - Nisan Gibi De yine Survivor Başlayacakmış.ve SHOW TV de

Arkadaşlar Dün Acun Canlı Yayındaydı En azından Şimdilik Show TV den Ayrılmıyorum dedi.. Yani Bu senede Yapımları Show TV de olacak Eylül - Ekim Gibi Yetenek Sizsiniz , Yok Böyle Dans ve şarkı Yarışması Başlıyor. Mart - Nisan Gibi De yine Survivor Başlayacakmış.ve SHOW TV de
Eskiden kesinlikle ayrılmıyorum gibi konuşuyordu. Bence her an kopabilir Show TV ile bağlantıları...

bence alacakları için bekliyor olabilir[/FONT]

Muhtesem Yüzyil gitti, Acun gitti, AFK'da TVEN'e gider.. Karakol desen reytingler az, Canim Babam ve Karadaglar'da reytingler az.. Show'da bir dizi kalmaz ve bir program kalmaz.. Elveda Show Tv. :)