Acun Ilıcalı Dijital Platform Kuruyor!

Söylemeyeceği için benim gebeşten söylediklerime inanmak zorundasın:F:F
Yoo değilim. :A

20200720_001818.jpg

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bir bu eksikti. :A Hakan Hatipoğlu, Semih Öztürk burayı da kaplar kesin. :A

Var var o 10 dakika boşuna uzatmadı Acun kesin barış öndeydi o zaman :A
diyelim 10 dakika kasti uzattı Acun niye Barışın kazanmasına mani,Barış yada başka yarışmacı kazansa Acun açısından niye etki yapar.Acun Barışın kazanmasına istemeseydi zaten son 2 ye Barış kalmazdı :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
diyelim 10 dakika kasti uzattı Acun niye Barışın kazanmasına mani,Barış yada başka yarışmacı kazansa Acun açısından niye etki yapar.Acun Barışın kazanmasına istemeseydi zaten son 2 ye Barış kalmazdı :A

Cemal canın kazanmasını istiyordu da ondan bak son 10 dakikada sms i zor attık bazıları atamadı oylama devam ederken oylama bitti diye cevap gelmiş benim attığım sms 5 dakika geç onaylandı :D bunların hiç biri cemal canda olmadı

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Cemal canın kazanmasını istiyordu da ondan bak son 10 dakikada sms i zor attık bazıları atamadı oylama devam ederken oylama bitti diye cevap gelmiş benim attığım sms 5 dakika geç onaylandı :D bunların hiç biri cemal canda olmadı
Barışçılar Survivor bakmayacağız demiş sosyal medyada bence sırf Barış kazanmadı diye fanlık yapılıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
:A Al sana olmamış hak ettin biz niye sorun ettik biliyormusun gönderemedik devam ederken oylama bitti denmesi
yahu şimdi Barış fanları 10 dk dan ötürü kazanamadı diyorlar.bende diyorum sana Barış kazansaydı kimse 10 dkyı umursamayacaktı.bu arada 10 dk da sence hep Barış mı oyları alacaktı iki kişi de oy alacaktı hiç o açıdan bakılmıyor :A