mesmeso Moderatör Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 19,225 Reaksiyon puanı 11,000 Puanı 860 Yaş 25 Konum Trabzon 15 Eylül 2021 #21 Daha güzel bir dörtlü oldu. Bu değişiklikle eğlence oranı da yükselmiş oldu.
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,202 Reaksiyon puanı 62,132 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 15 Eylül 2021 #22 Yiğitt' Alıntı: Ebru Gündeş'i ayrı severim zaten ama Gülşen gelmeliydi... Genişletmek için tıkla ... Ebru gündeş bence Gülşenden daha iyi çok iyi kulağı var Ebru gündeşin
Yiğitt' Alıntı: Ebru Gündeş'i ayrı severim zaten ama Gülşen gelmeliydi... Genişletmek için tıkla ... Ebru gündeş bence Gülşenden daha iyi çok iyi kulağı var Ebru gündeşin
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,160 Reaksiyon puanı 46,611 Puanı 1,061 Konum Ankara 15 Eylül 2021 #23 Angelica' Alıntı: Ebru gündeş bence Gülşenden daha iyi çok iyi kulağı var Ebru gündeşin Genişletmek için tıkla ... İkisinin de yeri ayrı tabi ki. Ebru Gündeş arabeskin, slow müziklerinin öncüsüyse Gülşen popun, hareketli şarkıların öncüsüdür... Reactions: Angelica
Angelica' Alıntı: Ebru gündeş bence Gülşenden daha iyi çok iyi kulağı var Ebru gündeşin Genişletmek için tıkla ... İkisinin de yeri ayrı tabi ki. Ebru Gündeş arabeskin, slow müziklerinin öncüsüyse Gülşen popun, hareketli şarkıların öncüsüdür...
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,202 Reaksiyon puanı 62,132 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 15 Eylül 2021 #24 Yiğitt' Alıntı: İkisinin de yeri ayrı tabi ki. Ebru Gündeş arabeskin, slow müziklerinin öncüsüyse Gülşen popun, hareketli şarkıların öncüsüdür... Genişletmek için tıkla ... Tabii Gülşen kendi kulvarında çok iyi bir sanatçı ben Ebru gündeşi jürilik için dedim jüride olması Gülşenden daha iyi dedim benim düşüncem bu Reactions: Yiğitt
Yiğitt' Alıntı: İkisinin de yeri ayrı tabi ki. Ebru Gündeş arabeskin, slow müziklerinin öncüsüyse Gülşen popun, hareketli şarkıların öncüsüdür... Genişletmek için tıkla ... Tabii Gülşen kendi kulvarında çok iyi bir sanatçı ben Ebru gündeşi jürilik için dedim jüride olması Gülşenden daha iyi dedim benim düşüncem bu
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,160 Reaksiyon puanı 46,611 Puanı 1,061 Konum Ankara 15 Eylül 2021 #25 Angelica' Alıntı: Tabii Gülşen kendi kulvarında çok iyi bir sanatçı ben Ebru gündeşi jürilik için dedim jüride olması Gülşenden daha iyi dedim benim düşüncem bu Genişletmek için tıkla ... Ebru Gündeş yerine gelsin demedim zaten, yanlış anladın sanırım. Bence de jüride kalmalı zaten ben Oğuzhan Koç yerine Gülşen gelmeliydi diyorum. Reactions: Angelica
Angelica' Alıntı: Tabii Gülşen kendi kulvarında çok iyi bir sanatçı ben Ebru gündeşi jürilik için dedim jüride olması Gülşenden daha iyi dedim benim düşüncem bu Genişletmek için tıkla ... Ebru Gündeş yerine gelsin demedim zaten, yanlış anladın sanırım. Bence de jüride kalmalı zaten ben Oğuzhan Koç yerine Gülşen gelmeliydi diyorum.
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,202 Reaksiyon puanı 62,132 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 15 Eylül 2021 #26 Yiğitt' Alıntı: Ebru Gündeş yerine gelsin demedim zaten, yanlış anladın sanırım. Bence de jüride kalmalı zaten ben Oğuzhan Koç yerine Gülşen gelmeliydi diyorum. Genişletmek için tıkla ... He tmm yanlış anlamışım Oğuzhan Koçta iyi ama Gülşende olsa çok daha iyi olurdu tabii Reactions: Yiğitt
Yiğitt' Alıntı: Ebru Gündeş yerine gelsin demedim zaten, yanlış anladın sanırım. Bence de jüride kalmalı zaten ben Oğuzhan Koç yerine Gülşen gelmeliydi diyorum. Genişletmek için tıkla ... He tmm yanlış anlamışım Oğuzhan Koçta iyi ama Gülşende olsa çok daha iyi olurdu tabii