Show Acil Aşk Aranıyor - Dizi Yorumları

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
acil-a%C5%9Fk-aran%C4%B1yor.jpg

Yapımını Medyapım'ın üstlendiği,
başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu'nun yer aldığı, yönetmen koltuğuna Merve Girgin ve Barış Erçetin'in oturduğu, Sinan Sülün'ün kaleme aldığı "Acil Aşk Aranıyor" ekranlara yeni bir soluk getirmeye geliyor.

Acil Aşk Aranıyor her Pazar 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

"Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz."

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kaçırdık diziyi ya neyse tekrarında elestiririz artik)))

Uyarlama konusunda Medyapım'a güveniyorum. Eminim güzel bir dizi ortaya koymuştur. En kısa sürede göz atmaya çalışacağım dizi için. :)

Çok az denk geldim fena değil gibi.

Nur Erkul'a bu saç modeli gerçekten çok yakışmış. :D

Son düzenleme:
Küçük Ağa reklamdayken denk geldim,beni bu dizi ile tek alakadar eden konu Medyapım'ın olması ancak 2 dakika izlesemde ışıklandırma pek iyi olmamış. :/

[HASHTAG]#AcilServis[/HASHTAG] twitter'da Türkiye Gündemi'nde şu an 5. sırada! :)

081mJ9.png

Zeynep'i kapıda herkesin beklemesi biraz saçma olmuş.

Genel olarak dizi fena değil bence.

Dizi hayatımda gördüğüm en sıkıcı 2.dizi ))) Bu dizi tutmaz belki izlediğim kısma geldiği için olabilir ama nerede Doktorlar nerede bu dizi....

Bu yorumu yapıp yapmamakta kararsızdım ama tam izlemediğim için ben yapayım olurda yanılırsam bunu hatırlarım ,İşin arkasında medyapım olduğu için dizi 5 hatta 10 bölüm bile sürer ama daha fazlasını alamaz 3.haftadan sonra günü değişir muhtemelen pazara alınır.

[HASHTAG]#AcilServis[/HASHTAG] şu an twitter'da Türkiye Gündemi'nde 3. sırada!

Dizinin fragmanına denk geldim iyiydi bakalım nasıl oranlar alacak..

İzlemedim ama bu tur dizilerin tutma şansı yok. İlkinin tutma nedeni. Kutsi yaşamının uyumu burada böyle bir uyum yok

Dizi sosyal medyada beğenilmiş,sonunda üzücü olaylar yaşanmış. :/
Ancak yazanların çoğu reyting alamazzsa Show TV'nin bu dizinin ipini çekeceği yönünde. :/