Acemi Anneler - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - TRT 1

Esra Erol, Didem Arslan ve Zuhal Topal'ın karşısında başlayacak, nasıl gidecek merak konusu. Tanıtım fena değil, ama bu diziyi iddialı kadro ile Cumartesi yada Pazar PT kuşağına haftalık dizi olarak hazırlayabilirlerdi bence.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Esra Erol, Didem Arslan ve Zuhal Topal'ın karşısında başlayacak, nasıl gidecek merak konusu. Tanıtım fena değil, ama bu diziyi iddialı kadro ile Cumartesi yada Pazar PT kuşağına haftalık dizi olarak hazırlayabilirlerdi bence.
eskiden beni affet geçerdi 1 olurdu....deniz ytıldızı dahıl zuhal didem esra nın karşısınsa seksenlerde var. acemi annler dizisi seksenler kadar izenir

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
eskiden beni affet geçerdi 1 olurdu....deniz ytıldızı dahıl zuhal didem esra nın karşısınsa seksenlerde var. acemi annler dizisi seksenler kadar izenir
TRT'de olduğu için rahat bir sezon devam eder. Ama alacağı oranları merak ediyorum. Umarım Beni Affet, Deniz Yıldızı etkisi yaratır.

• Beğendim
Reactions: Doğan
MGA Yapım'ın ekibi yapıyormuş diziyi Yonca Film diye yeni şirket kurmuşlar şaşırdım. :A Focus Film entrikasız günlük dizi yapmak istemedi zaar. :A

İpek Çeken ve Gökçe Kayhan da varmış kadro efsane. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Özgür
MGA Yapım'ın ekibi yapıyormuş diziyi Yonca Film diye yeni şirket kurmuşlar şaşırdım. :A Focus Film entrikasız günlük dizi yapmak istemedi zaar. :A

İpek Çeken ve Gökçe Kayhan da varmış kadro efsane. :bhr:
Bugün biraz baktım da Begüm Topçu’ya 3 çocuk annesi rolü vermişler. :A Hiç olmamış o kadar yaşlı değil. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx