cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Canım UNUTMA BENİ adlı dizimiz hiç unutulmadı o da. @VeteranNasıl yani?
Canım UNUTMA BENİ adlı dizimiz hiç unutulmadı o da. @VeteranNasıl yani?
Hiç izlemedim.Canım UNUTMA BENİ adlı dizimiz hiç unutulmadı o da. @Veteran
aa hemen izle, harikadır.. harikaaHiç izlemedim.
Yaşlılık işte unuttum adını değiştirdiğini FOX'unu unutulmaz dizilerinden Unutma Beni'de oynuyordu kendisi
Aaa şimdi hatırladım ben bu kadını. Ama yıllar geçmiş, unutmam normal.Yaşlılık işte unuttum adını değiştirdiğini FOX'unu unutulmaz dizilerinden Unutma Beni'de oynuyordu kendisi
1700 küsür bölüm sürdü, izleyemem çok uzun ya.aa hemen izle, harikadır.. harikaa
8 sezon 1702 bölüm ilk 5 sezon çok güzeldi.1700 küsür bölüm sürdü, izleyemem çok uzun ya.
Evet, uzun sürdü. Hiç izlemediğim için bilmiyorum.8 sezon 1702 bölüm ilk 5 sezon çok güzeldi.
eskiden beni affet geçerdi 1 olurdu....deniz ytıldızı dahıl zuhal didem esra nın karşısınsa seksenlerde var. acemi annler dizisi seksenler kadar izenirEsra Erol, Didem Arslan ve Zuhal Topal'ın karşısında başlayacak, nasıl gidecek merak konusu. Tanıtım fena değil, ama bu diziyi iddialı kadro ile Cumartesi yada Pazar PT kuşağına haftalık dizi olarak hazırlayabilirlerdi bence.
TRT'de olduğu için rahat bir sezon devam eder. Ama alacağı oranları merak ediyorum. Umarım Beni Affet, Deniz Yıldızı etkisi yaratır.eskiden beni affet geçerdi 1 olurdu....deniz ytıldızı dahıl zuhal didem esra nın karşısınsa seksenlerde var. acemi annler dizisi seksenler kadar izenir
iki dizinin bahsettiğin oyuncular olduğuna göre etkı yapar diye düşünüyorum..ilk kez banu ve melih ayrılmayacaklarTRT'de olduğu için rahat bir sezon devam eder. Ama alacağı oranları merak ediyorum. Umarım Beni Affet, Deniz Yıldızı etkisi yaratır.
İzlediğin 4. TRT dizisi olacak kendine gel. 😱MGA Yapım'ın ekibi yapıyormuş diziyi Yonca Film diye yeni şirket kurmuşlar şaşırdım. Focus Film entrikasız günlük dizi yapmak istemedi zaar.
İpek Çeken ve Gökçe Kayhan da varmış kadro efsane.
İzlemem bunu jeneriğe ve tanıdık yüzlere baktım.İzlediğin 4. TRT dizisi olacak kendine gel. 😱
Bugün biraz baktım da Begüm Topçu’ya 3 çocuk annesi rolü vermişler. Hiç olmamış o kadar yaşlı değil.MGA Yapım'ın ekibi yapıyormuş diziyi Yonca Film diye yeni şirket kurmuşlar şaşırdım. Focus Film entrikasız günlük dizi yapmak istemedi zaar.
İpek Çeken ve Gökçe Kayhan da varmış kadro efsane.
Aynen en büyük kız fazla olmuş. Berk Bakioğlu harcanmış burada.Bugün biraz baktım da Begüm Topçu’ya 3 çocuk annesi rolü vermişler. Hiç olmamış o kadar yaşlı değil.
İzlediğim kısımlarda o da vardı günlük diziye fazla cidden.Aynen en büyük kız fazla olmuş. Berk Bakioğlu harcanmış burada.