Aaa bu konuya nerden geldik onu @Aserat ın yarışmasında görüceksin şimdi spoi vermiyeyim
Okudum ben onu dün açmış. Ballısın.
Aaa bu konuya nerden geldik onu @Aserat ın yarışmasında görüceksin şimdi spoi vermiyeyim
Önceden okunsun diye zamanlayıcıya koymuyorum ama sen bilirsin.Okudum ben onu dün açmış. Ballısın.
Önceden okunsun diye zamanlayıcıya koymuyorum ama sen bilirsin.
Senin için heyecanı kalmıyor ama. Neyse en azından benim sayemde tozlanmış dizin yeni izleyicilerle buluştu, bu da bir kazançtır.Okuma oranı düşük derler okumak suç olmuş. Bugün de yorum yaparız nolcak.
Tek bölümlük mini dizi zaar
Orada paylaş ben de okurumBizim foruma uygun değildi harcanmasın dedim. Kızlarsoruyor.com'da devam edebilirdim. @mrt-06
Ben eskiden Sihirli annemi yazdım bu forumda 2013 te feciydi resmen Diziyi ağır total çıktı Ağır totali Ab yapmayı becerdimBizim foruma uygun değildi harcanmasın dedim. Kızlarsoruyor.com'da devam edebilirdim. @mrt-06
Tahmin etmiştim. Rauf'u genç herifle aldatmıştı.Kardeşine aşık olmuşsun. Yine doğru adamı bulamadın.
Burdaki Çiğdem'i Unutma Beni'deki psikopat karakterden esinlenmiştim. @mrt-06
Favori forum üyeleri hakkında diziler yazılıyordu ben geldiğimde forumda onlardan birisini sen yazıyorsun diye birisiyle karıştırmısım ama dizinin İsmime özel çıkmasıda ayrı bir tesadüf daha kanım kaynadı sana @mrt-06Okudum ben onu dün açmış. Ballısın.
Modlar okuyamıyor Super Modlar okuyor ayoll onlarda okuyamasınÖnceden okunsun diye zamanlayıcıya koymuyorum ama sen bilirsin.
İrade ve tercih meselesi bu. Buğra da önceden okumayabilirdi ama bir hata yapmış sağlık olsun.Modlar okuyamıyor Super Modlar okuyor ayoll onlarda okuyamasın
Diğerleride okumuştur Onların okumamasına değil biz niye okuyamyamıyoruz ayollİrade ve tercih meselesi bu. Buğra da önceden okumayabilirdi ama bir hata yapmış sağlık olsun.
Konu açılmadan önce sadece ben ve Buğra okumuş olarak görünüyordu yani bir tek o bakmış.Diğerleride okumuştur Onların okumamasına değil biz niye okuyamyamıyoruz ayoll
Fatura onamı kesildiKonu açılmadan önce sadece ben ve Buğra okumuş olarak görünüyordu yani bir tek o bakmış.
Aaa @xBUGRAx a laf yok ayoll hem onun sayesinde kazandım hem de benim adıma dizi yazan ilk kişiymiş MS de de yarışacak yanı torpilleri kaptı bendenEvet öyle oldu biraz.
Forumun altın çocuğu.Aaa @xBUGRAx a laf yok ayoll hem onun sayesinde kazandım hem de benim adıma dizi yazan ilk kişiymiş MS de de yarışacak yanı torpilleri kaptı benden
Hahah biraz zıvanadan çıktı ama insan içine karışması iyidir sonu forumdash gibi olmaz ama inşForumun altın çocuğu.