Disney ve HBOMax'tan çok umutluyum.Şuan hiçbir yeni diziye başlamadim. Eskilerden elite ve ozark devam ediyorumDisney gelirse marvel yenilere başlarım diye düşünüyprum
![]()
Disney ve HBOMax'tan çok umutluyum.Şuan hiçbir yeni diziye başlamadim. Eskilerden elite ve ozark devam ediyorumDisney gelirse marvel yenilere başlarım diye düşünüyprum
![]()
HBOmax ancak seneye gelirDisney ve HBOMax'tan çok umutluyum.![]()
Tamam listemdeSeverance’a başla, tam senlik.![]()
PLL'nin de devamını çekecek ben onu bekliyorumHBOmax ancak seneye gelirAma GoT'un spin-off'unu başlamadan gelse
------
Tamam listemdeSuccession ile götürürüm yanımda
![]()
ilk bölümden kapadımBen Gossip Girl yeni versiyonu izlemedim hala@xemrexxx izledin mi nasıldı???
PLL'yi çekerse +18 olur![]()
Niye??? +18 de mi yoktuilk bölümden kapadım![]()
Duyan da game of thrones, sense8 sanacak be 😱 gossip girl ailecek izlenecek diziNiye??? +18 de mi yoktuMalum orjinalinin nasıl ses getirdiğini unutmadık
![]()
Benim başlama sebebim elite gibi olmasıydıDuyan da game of thrones, sense8 sanacak be 😱 gossip girl ailecek izlenecek dizi![]()
Nerede toto gördün 😱Benim başlama sebebim elite gibi olmasıydı![]()
O zaman onlar da bu kadar özgür değidlNerede toto gördün 😱
Orjinal gg de mihraplar daha yerindeydi, serena nın anası bile yeterdi 😋😋 Blair, serena, Jenny, nate yi saymıyorum bileO zaman onlar da bu kadar özgür değidl![]()
Serana hala tash 😍🥰😘 Blair'e biraz bakı şartOrjinal gg de mihraplar daha yerindeydi, serena nın anası bile yeterdi 😋😋 Blair, serena, Jenny, nate yi saymıyorum bile![]()
En iyisi dorota ❤️❤️Serana hala tash 😍🥰😘 Blair'e biraz bakı şart![]()