Disney ve HBOMax'tan çok umutluyum.Şuan hiçbir yeni diziye başlamadim. Eskilerden elite ve ozark devam ediyorum Disney gelirse marvel yenilere başlarım diye düşünüyprum
Disney ve HBOMax'tan çok umutluyum.Şuan hiçbir yeni diziye başlamadim. Eskilerden elite ve ozark devam ediyorum Disney gelirse marvel yenilere başlarım diye düşünüyprum
HBOmax ancak seneye gelir Ama GoT'un spin-off'unu başlamadan gelseDisney ve HBOMax'tan çok umutluyum.
Tamam listemde Succession ile götürürüm yanımdaSeverance’a başla, tam senlik.
PLL'nin de devamını çekecek ben onu bekliyorumHBOmax ancak seneye gelir Ama GoT'un spin-off'unu başlamadan gelse
------
Tamam listemde Succession ile götürürüm yanımda
ilk bölümden kapadımBen Gossip Girl yeni versiyonu izlemedim hala @xemrexxx izledin mi nasıldı???
PLL'yi çekerse +18 olur
Niye??? +18 de mi yoktu Malum orjinalinin nasıl ses getirdiğini unutmadıkilk bölümden kapadım
Duyan da game of thrones, sense8 sanacak be 😱 gossip girl ailecek izlenecek diziNiye??? +18 de mi yoktu Malum orjinalinin nasıl ses getirdiğini unutmadık
Benim başlama sebebim elite gibi olmasıydıDuyan da game of thrones, sense8 sanacak be 😱 gossip girl ailecek izlenecek dizi
Nerede toto gördün 😱Benim başlama sebebim elite gibi olmasıydı
O zaman onlar da bu kadar özgür değidlNerede toto gördün 😱
Orjinal gg de mihraplar daha yerindeydi, serena nın anası bile yeterdi 😋😋 Blair, serena, Jenny, nate yi saymıyorum bileO zaman onlar da bu kadar özgür değidl
Serana hala tash 😍🥰😘 Blair'e biraz bakı şartOrjinal gg de mihraplar daha yerindeydi, serena nın anası bile yeterdi 😋😋 Blair, serena, Jenny, nate yi saymıyorum bile
En iyisi dorota ❤️❤️Serana hala tash 😍🥰😘 Blair'e biraz bakı şart
bildiğimiz @serhattEn iyisi dorota ❤️❤️
karkater ve mesleki olarak dedim @serhatt da bir zamanlar hizmetçiydi