xBUGRAx
Emekli
The Goldbergs bizim Seksenler.FOX'un almaması iyi olmuş.
İnşallah tutarxemrexxx post: 1394796' Alıntı:tutarsa alır game of thrones tu galibaabd den hemen sonra yayınlıyordu ertesi gün
xemrexxx post: 1394810' Alıntı:evet iftardan sonra ya da yarına açmayı düşünüyorum
çocuklarduymasın post: 1394809' Alıntı:İnşallah tutar
xBUGRAx post: 1394811' Alıntı:Bekliyorum merakla.
tutmasından kasıt türkiyede tutması kendine kitle yaratması abd de tutsa da pek önemli dğeil D:
Şuan 4. kanal mı 5. kim? 😱yarışmalarla 3 günü idare ediyorlar durum kötü değil en kötü 4.kanal olurlarzaten 5 kanal var haluk gitse de transfer yapsa
mrt-06 post: 1394797' Alıntı:Kanal Biz mi? 😱
bilemiyorum türkiyede genelde vampire diaries,teen wolf gibi ergenlere hitap edenler tutuyor komedi dışındaTürkiye'de kesin kitlesi olur. CNBC-e almaya çalışır ama Digitürk veya D-Smart da alabilir. Arrow mesela sadece Digitürk'te diye biliyorum...
Şuan 4. kanal mı 5. kim? 😱
Haluk çok yakında tüm FOX'ların sahibi olur azimle.
xemrexxx post: 1394815' Alıntı:bizdeki fox ile pek ilgisi yok büyük ihtimal abc gibi olur fox unki de
O zaman FOX o kadar iyi değilmiş Amerika'da fark Star TV ile KanalTürk ise....bilemiyorum türkiyede genelde vampire diaries,teen wolf gibi ergenlere hitap edenler tutuyor komedi dışında
- - - Ekleme - - -
cw4.kanall cw arasındakiş fark star-kanaltürk gibi bir şey
Sayende forumda Haluk'un ruhu yaşıyor Buğra.
Belki beğendiğim çıkar.
O zaman FOX o kadar iyi değilmiş Amerika'da fark Star TV ile KanalTürk ise....
haliazırda foxta olanlardan tavsiyede bulanabilirim
Belki beğendiğim çıkar.
Mesajda CW anladım.xemrexxx post: 1394823' Alıntı:kanaltürk gibi olan cw fox star gibi olan panpa karışmasın
- - - Ekleme - - -
haliazırda foxta olanlardan tavsiyede bulanabilirim
xemrexxx post: 1394823' Alıntı:haliazırda foxta olanlardan tavsiyede bulanabilirim
xemrexxx post: 1394812' Alıntı:tutmasından kasıt türkiyede tutması kendine kitle yaratması abd de tutsa da pek önemli dğeil D:
bölümler zaten 45 dk en fazla kaprıtdın mı 1 hafta-10 güne bitiyorxBUGRAx post: 1394827' Alıntı:Yok o zaman bölümleri bitirmek için deli gibi izlerim.Yeni başlayan bir diziye başlayabilirim.
mrt-06 post: 1394825' Alıntı:Mesajda CW anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?