ABC'nin Yeni Dizileri(2013-14)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,493
Puanı
1,061
ABC kanalı son yıllarda dizi anlamında düşüşe geçti.
Kanal bu sene iddialı bir şekilde geri dönüş yapmak istiyor.
Farklı alanlarda 12 tane dizi siparişi verdiler bile.

1-BACK IN THE GAME(KOMEDİ)

Back_in_The_Game_a_l-600x337.jpg

Dizi yeni sezonda çarşamba akşamları yayınlanacak.

Dizinin ana karakteri Terry Gannon'dır.Terry babasının yanına döner. Babası beyzbol liginden emekli olmuş,umutsuz bir ihtiyardır.Terry burada bir yandan komşular ile mücadele eder diğer yandan oğlununda bulunduğu takımı minikler ligi için çalıştırır.

Başrollerinde How I Met Your Mother'dan hatırlanan Benjamin Koldyke, Private Practise'in minik yıldızı Griffin Gluck,Maggie Lawson,James Caan ve Being Human dizisi ile tanınan Lenora Cricklow bulunuyor.

2-THE GOLDBERGS (KOMEDİ)

The_Goldbergs_a_l-600x337.jpg

Dizi salı akşamları ekrana gelecek.

Dizi 80'li yıllarda yaşayan anne,baba ve 3 çocuktan oluşan bir aileyi anlatıyor.Dizide hikaye en küçük çocuğun ağzından anlatılacak.
Dizinin yapımcısının soyadı da Goldberg bu arada.Ayrıca dizi ilk olarak Fox'a sunulmuş ancak Fox diziyi yayınlamak istememiş.

Dizinin başrollerinde; son olarak Arrested Devolopment'ta yer alan Jeff Garlin,Wendy Covey ve emektar oyuncu George Segal yer alıyor.

3-MİXOLOGY (KOMEDİ)

Mixology_a_L-600x337.jpg

Dizinin yılbaşından sonra yayına girmesi planlanıyor.

Dizi Manhantan'da Mix isimli bir barda geçiyor.Bara gelen 5 kadın 5 erkek karakteri anlatacak dizi.Bunlardan ikisi bu barda tanışacak ve çift olacak ve sene boyunca onların tanıştığı ilk geceyi izleyeceğiz.Sezon finalinde gecenin sonu anca görünecek.

Dizinin en büyük avantajı The Hangover'ın yazarları Jon Lucas ve Scott Moore tarafından yazılması.

Dizinin başrollerinde;Blake Lee, Glee dizisi ile ünlenen Vanessa Lengies,Touch dizisinden Adam Campell,son olarak Once Upon A Time'da oynayan Sarah Bolger ve Ginger Gonzaga yer alıyor.

4-SUPER FUN NİGHT(KOMEDİ)
Super_Fun_Night_a_l-600x337.jpg

Dizi çarşamba akşamları yayınlanacak.

Geçen sene CBS tarafından reddedilen dizinin yapımcılarından biri Conan O'Brien.

Dizi 3 asosyal,bekar kadını anlatıyor.3 kadının geleneksel cuma akşamı eğlencesi vardır kendi aralarında.Ancak yılla sonra içlerinden biri bir avukat ile tanışır ve geleneği bozar.Bundan sonra diğerleri de sosyal olmaya başlar ve eğlenmek amaçlı değişik şeyler yapar.

Dizinin başrolleri; Pitch Perfect filmi ile ünlenen Rebel Wilson,kendi şovu ile tanınan Kevin Bishop,Newsroom dizisinden Kelen Coleman ve geçtiğimiz sene dizisi iptal edilen Liza Lapira.

5-TROPHY WİFE (KOMEDİ)

Trophy_Wife_a_l-600x337.jpg

Dizi salı günleri yayınlanacak.

Hovarda bir hayat süren Kate bir gün aşık olur ve evlenir.Ancak kendisini karmaşık bir hayatın içinde bulur.Çünkü eşinin 3.eşidir. Ortada 2 eski eş ve onlardan kalan çocuklar vardır. Eşinin eski iki karısı ortalığı boş bırakmayacaktır. Kate için mücadele dolu bir hayat başlar.

Dizinin başrollerinde; Bradley Whidford, Malin Akerman,Marcia Hayden,Michaela Watkins ve Natalie Morales yer alıyor.

6-BETRAYAL (DRAMA)
Betrayal_a_l-600x337.jpg

Betrayal pazar akşamları yayınlanacak.
Dizi Alman dizisi Overspel'den uyarlama olacak.

Dizi evliliğinde mutsuz olan bir kadının güçlü bir avukat ile olan yasak aşkı üzerine kurulu.Avukatın bağlantılı olduğu nüfuzlu bir aile de var ortada.

Dizinin başrollerinde; Hnery Thomas,James Cromwell(American Horror Story,Boardwalk Empire),Hannah Ware,Wendy Monz (666 Park Avenue) ve Chris Johnson(Againist To Wall,The Vampire Diaries) yer alıyor.

7-RESURRECTİON (DRAMA)
Resurrection_a_l-600x337.jpg

Dizinin ocak ayında başlaması bekleniyor.

Arcadia kentinde garip olaylar yaşanmaktadır.Öldüğü bilinen pek çok insan canlanır.Üsteklik hiçbirinde ne yaşlanma ne yara vardır.Bunun üzerine kasabanın şerifi araştırmalara başlar,araştırdıkça farklı durumlarla karşılaşmaktadır.

Başrollerde; NCIS dizisinden Matt Kraven, Kurtwood Smith,Mentalist dizisinden Samaire Armstrong ve House dizisinden Omar Epps yer alıyor.

8-MİND GAMES (DRAMA)

Mind_Games_a_l-600x337.jpg

Dizinin sezon ortası yayınlanması bekleniyor.

Dizi iki kardeşin insanların sorunlarını çözmek için kurdukları bir şirkette geçiyor.Kardeşlerden biri insan psikolojisi üzerine bir dahi ,diğeri ise kurnaz ve üçkağıtçı biri.(dolandırıcılıktan hapis yatmış)

Dzinin yapımcısı Kyle Killen'in işlerinin kısa sürede yayından kaldırılması dizi hakkında düşündürücü.

Başrollerde Steve Zahn,Gregory Marcel,Christian Slater,Wynn Everett (Newsroom) ve Megalyn Echikunwoke(CSI:Miami) yer alıyor.

9-KİLLER WOMEN
Killer_Women_a_l-600x337.jpg

Dizinin sezon ortası başlaması planlanıyor.

Dizi Arjantin dizisinden uyarlama.Dizinin yapımcı Modern Family ile ünlenen Sofia Vergara.

Molly Parker,Teksas'da orman bekçisi bir kadındır.Babası eski şerif olan Molly şaşırtıcı şekilde erkeklere has olan işte yükselir kendisi aynı zamanda eski bir güzellik kraliçesidir.

Başrollerinde; Tricia Helfer,Revenge dizisinden Michael Trucco,Marc Blucas ve Dallas'dan Alex Fernandez yer alıyor.

10-LUCKY 7

Lucky_7_a_l-600x337.jpg

Eylül ayında salı günleri yayına başlayacak dizi.

The Syndicate isimli İngiliz dizisinin ABD uyarlaması olacak dizi.

7 benzin istasyonu çalışanının hayatı ortaklaşa aldıkları bilete büyükl ikramiye çıkması ile değişir.Para ile mutlu olacağını sanan 7'linin başına türlü türlü olaylar gelir,sorunlar çıkar.

Dizinin kadrosunda ;orjinali olan İngiliz dizisinde de yer alan Lorraine Bruce,Islah Whitlock Jr.,Skins dizisinden Anastasia Phillips,Mad Men'den Matt Long,90210'dan Summer Bishil,Lois Ramos ve Christina Evangelista yer alıyor.

11-MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.
marvels_agents_of_shield_640_large_verge_medium_la  ndscape-600x419.jpg

Salı günleri ekrana gelecek olan dizi Shıeld'ten çıan süper güçten yoksun bir grup insanı anlatıyor.
Avengers'ın yapımcısı Joss Whedon var projenin arkasında.

Iron Man,Spider Man ve Avengers filmlerinde olan Ajan Phil Coulson dizide ana karakter.Ajan Coulson, dizide S.H.I.E.L.D. ajanlarından oluşan, kendinin yöneteceği, garip davalara bakacak olan küçük bir ekip kuruyor.

Dizinin başrollerinde;Chloe Bennet,Clark Gregg,Ming-Na Wen ve Iain de Ceastecker bulunuyor.

12-ONCE UPON A TİME İN WONDERLAND

ONCE_UPON_A_TIME_IN_WONDERLAND_a_l-600x337.jpg

Dizi perşembe günleri yayınlanacak.

Dizi kanalın Once Upon A Time dizisinin uzantısı niteliğinde.Dizinin geçtiği karanlık dönemlerden öncesini anlatıyor.Dizide Alice Harikalar Diyarında teması da olacak. Ancak orjinali ile baya fark olacak bu versiyonunda.
Orjinal dizide yer alan bazı karakterlerde Wonderland versiyonunda yer alacak.

Dizinin başrollerinde Sophie Lowe,Emma Rigby,Michael Socha ve Peter Gadiot yer alıyor.

abc-2013-2014b.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
bnm de ilgimi o çekti ama kadro kötü :( bunun komedileri cbs e göre daha iyi geldi bana :)
Niye hep komedi anlamadım az değişik diziler yapsalar iyi olur koca ABC.

Marvel varsa iyi olur bir okuyumda ona göre yorum yapıcam. :winkk:

CBS'nin 2 , 3 dizisi hoşuma gitti aslında....

Niye hep komedi anlamadım az değişik diziler yapsalar iyi olur koca ABC.

Marvel varsa iyi olur bir okuyumda ona göre yorum yapıcam. :winkk:

CBS'nin 2 , 3 dizisi hoşuma gitti aslında....

amerikada komediler daha çok tutuyor :) bizde de komedide serbestlik olsa tutar ama rtükten doalyı senaristler pek parlak iş yapamaıyor yapsa da 1e1k ya da işler güçler gibi geç saatlere kalıyor dizi :)

amerikada komediler daha çok tutuyor :) bizde de komedide serbestlik olsa tutar ama rtükten doalyı senaristler pek parlak iş yapamaıyor yapsa da 1e1k ya da işler güçler gibi geç saatlere kalıyor dizi :)
Şahsen komedilerin içinden bi tek How I Met Your Mother'a bayılıyorum o da artık sonuna geldi. RTÜK lan kelimesini bile sansürlerken özgür / özgün / serbest diziler hayal bence.

Bu arada diğer 3 kanalında projelerini bekliyoruz.

S.H.I.E.L.D. tutması kesin bir iş diyebiliriz. Beğenilse de beğenilmese de özellikle ilk etapta epey ilgi görecektir.

Once Upon A Time in Wonderland'in de tutma ihtimali epey yüksek.

Bunun dışında Resurrection tutabilir gibime geldi reyting anlamında.

Komedileri pek umut vermedi ama içlerinden bir iki tanesi tutacaktır.

Ben şahsen hiçbir diziyi izlemeyi düşünmüyorum içlerinden. :)

Şahsen komedilerin içinden bi tek How I Met Your Mother'a bayılıyorum o da artık sonuna geldi. RTÜK lan kelimesini bile sansürlerken özgür / özgün / serbest diziler hayal bence.

Bu arada diğer 3 kanalında projelerini bekliyoruz.
en kolayı cw olacak Allah razı olsun insan gibi davranıp 5 dizi sipariş etmişler fazla yorulmam :D

S.H.I.E.L.D. tutması kesin bir iş diyebiliriz. Beğenilse de beğenilmese de özellikle ilk etapta epey ilgi görecektir.

Once Upon A Time in Wonderland'in de tutma ihtimali epey yüksek.

Bunun dışında Resurrection tutabilir gibime geldi reyting anlamında.

Komedileri pek umut vermedi ama içlerinden bir iki tanesi tutacaktır.

Ben şahsen hiçbir diziyi izlemeyi düşünmüyorum içlerinden. :)
+1 Bende tutmasını kesin gözle bakıyorum.

Ama bana CBS daha iddialı geldi.

- - - Ekleme - - -

en kolayı cw olacak Allah razı olsun insan gibi davranıp 5 dizi sipariş etmişler fazla yorulmam :D
Bunlarda TV'ye servet döküyorlar koy 2 sit-com 2 yarışma yarışmada Acun gibi 5 gün olsun tamam işte. (!)
:F

+1 Bende tutmasını kesin gözle bakıyorum.

Ama bana CBS daha iddialı geldi.

- - - Ekleme - - -

Bunlarda TV'ye servet döküyorlar koy 2 sit-com 2 yarışma yarışmada Acun gibi 5 gün olsun tamam işte. (!)
:F

en uzunu american idol 1 program+ yarım program :D bizdekine yaklaşamaz hayatta :F

xemrexxx post: 1394777' Alıntı:
en uzunu american idol 1 program+ yarım program :D bizdekine yaklaşamaz hayatta :F
4 gün 3 saat 12 saatten fazla yarışma program izliyor bizim halkımız bak yabancılara her gün ayrı dizi program. :(

mrt-06 post: 1394787' Alıntı:
4 gün 3 saat 12 saatten fazla yarışma program izliyor bizim halkımız bak yabancılara her gün ayrı dizi program. :(

hem de sunucu acun şöyle aysun kayacı falan da değil :(

çocuklarduymasın post: 1394790' Alıntı:
Abc beni feth etti Avengersla

- - - Ekleme - - -

Cnbc-e alabilir mi ?
tutarsa alır game of thrones tu galiba (b) abd den hemen sonra yayınlıyordu ertesi gün :)