ABC'den 10 Diziye Birden Yeni Sezon Onayı!

Ben ilk 2-3 bölüm izlemiştim zaten. Desmand'a rağmen izleyemedim diziyi. Dizinin patlaması ödül törenlerinde filan bolcana pohpolanmiştir kırmızı halı bölümlerinde. Kadın hamile hamile de katılıyordu ödül törenlerine düşün artık :F
Senaryosal bir şey olmuştur bence. Ama Kerry Washington'ı çok sevmeye başladı Amerikalılar onun da etkisi vardır. :)

Senaryosal bir şey olmuştur bence. Ama Kerry Washington'ı çok sevmeye başladı Amerikalılar onun da etkisi vardır. :)
Magazinsel olarak ABD'yi pek takip etmiyorum ama dediğin gibi o kadına karşi bi semapti var galiba. Neyse diziyi izlersen yorumunda beni etiketle yorumunu merak ettim :X

ABC toptan çözüm bulmuş olaya.. yeni sezonda yeni bişey yok heralde kanalda... bizim fox gibi var olan dizilerin reytingi kör topal ilerlesede hepsine onay vermiş kurtulmuş işin içinden :)

resurection dışında izlediğim yokmuş zaten :)

ABC toptan çözüm bulmuş olaya.. yeni sezonda yeni bişey yok heralde kanalda... bizim fox gibi var olan dizilerin reytingi kör topal ilerlesede hepsine onay vermiş kurtulmuş işin içinden :)

resurection dışında izlediğim yokmuş zaten :)
Buradaki 10 diziden çoğu gayet iyi reyting alıyor. Belki tek Revenge var içlerinde zayıf halka ama onu da düzgün bir şekilde final yapabilsin ve daha sonra pazarlayabilsinler diye yenilediler muhtemelen. :)

İptal ettikleri de çok var. Pek şov programı yayınlamıyor ABC ve o yüzden FOX ve NBC'ye göre dizi sayısı biraz daha fazla olabilir. :)