ABC'den 10 Diziye Birden Yeni Sezon Onayı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399612437.jpg

Amerika'nın önde gelen ulusal kanallarından olmasına karşın yeni sezon onaylarını duyurmada hep en geride kalan ve en iddialı dizilerinin bile yeni sezon onaylarını duyurmakta çok geciken ABC nihayet yeni sezon onaylarıı duyurdu.

Onay verilen dokuz diziden yedi tanesinin drama ve sadece iki tanesinin komedi dizisi oluşu dikkat çekti.

Kanalın uzun soluklu doktor dizisi, ülkemizde de bir dönem "Doktorlar" adıyla uyarlanmış olan "Grey's Anatomy" 11. sezon onayını alarak kanalının en uzun soluklu işi olma özelliğini sürdürdü. Yıllara meydan okuyarak hala çok iyi reytingler alan dizinin bu durumu tamamen beklenen bir durumdu.

ABC'nin bir diğer uzun soluklu dizisi Castle da yeni sezon onayı almayı başardı. Dizi gelecek yıl yedinci sezonuyla ekranlarda olacak.

Yıllardır komedi dalında Emmy ödüllerine ambargo koyan ve kanalının en yüksek reytingli işi olmayı sürdüren Modern Family de tamamen beklenen bir şekilde altıncı sezon onayını da aldı.

Masal dünyasını ekrana taşıyan Once Upon A Time bu sezon da iyi reytingler almayı sürdürdü ve dördüncü sezon onayını kaptı. Pazar akşamları bu diziyle ayrılmaz haline gelen Revenge de son dönemde düşen reytinglerine rağmen yeni sezon onayı almayı başardı. Her iki dizi de gelecek yıl dördüncü sezonlarıyla ekranda olacaklar.

Yükselen yıldız Kerry Washington'ın yükselen dizisi Scandal da bu yılın en yüksek reytingli işlerinden biriydi geç saatte yayınlanmasına karşın. Dizinin dördüncü sezonda da ekranlarda olacağı resmileşti.

Altı tane eski dizinin yanı sıra üç tane de yeni dizi ikinci sezon onayını aldı.

Sezonun dikkat çekici komedilerinden biri olan ve seksenlere Goldberg ailesinin gözünden bakan "The Goldbergs" beklendiği gibi ikinci sezon onayını aldı.

Sezonun son döneminde yayına giren ve kısa sürede ses getiren Resurrection da ikinci sezon onayını almayı bildi.

Sezonun en iddialı işlerinden biri olarak gösterilen fakat beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Marvel's Agents of SHIELD yine de yeni sezon onayı almayı bildi.

Ekleme: İlk başta duyurduğumuz dokuz dizinin yanına son olarak The Middle'ın yeni sezon onayı geldi ve yenilenen dizi sayısı 10'a ulaştı.

Çarşamba kuşağının liderliğini yapan ve diğer ABC komedi dizilerine nazaran iyi reyting alan dizi altıncı sezonuyla da ekranlarda olacak.

ABC'nin daha fazla yeni sezon onayı yapıp yapmayacağı ise belirsiz. Çünkü iptal edilen diziler açıklanmadı fakat geride kalan dizilerin iptal edilmiş olma ihtimali oldukça yüksek.

almost human the tomorrow people ve being human gibi çok sevdiğim diziler bitti bu yıl
resurrectionun onay almasına çok sevindim :Z:Z:Z 2.sezon kesinlikle olmalıydı zaten

Revenge'i çok sıkıcı buluyordum son sezonunu onay alması ilginç.Final sezonu olur muhtemelen.

Son düzenleme:
maşallah doktorlar her yerde iş yapıyor :F
revenge nin 4.sezonu son oalcak gibi
scandala başlamayı düşünüyorum bu sezon parladı reytinglerde:X

En çok The Goldbergs'e sevindim. Zaten alacağı kesin gibiydi de olsun. :)

Keşke dizinin Türkçe altyazısı olsa da herkese önerebilsem bu diziyi. Böyle kendi kendime izliyorum anca. :(

1.sezon 24 bölümmüş 5 sezon kaçırdık zaten yetişemeyiz istesende. :D İMDB puanı iyiymiş ama 40 dk falanda sürüyordur bi de belki ilerleyen zamanlarda izleriz. :D
Yok 20 dakika bölümler.

İlk dört sezonunun hepsinde de en iyi komedi dizisi ödülünü aldı Emmy'den. :)

5. sezonu ben de daha izlemedim nasıl olsa benden başka izleyen yok diyerek, toplu izleyeceğim artık. :)

Yetişmesi zor ama başladıktan sonra 6. sezona yetişilir rahat. İzlemedikçe sezonlar çoğalıyor bence kaçırılmaması gereken bir dizi de Türkiye'de neden popüler değil anlamıyorum. :(

Dizilerin şahı Once Upon a Time için çoook sevindim. Kanalın tek eli yüzü düzgün dizisi :X
Büyüklere masallar izlemek isteyen izlesin.

Revenge o sıkıcılığı ve pembe dizi modundan çıksın. Umarım 13 bölüme düşer ve iptal olur :X

Resurrection'e şaşirmadım. Orjinali de 2.sezonuyla bu sene yayınlanacakmiş.Muhtemelen yazın yayınlanır.BEnde ilk sezonunu izleyeyim orjinalinin 2.yetişeyim:X

Dizilerin şahı Once Upon a Time için çoook sevindim. Kanalın tek eli yüzü düzgün dizisi :X
Büyüklere masallar izlemek isteyen izlesin.

Revenge o sıkıcılığı ve pembe dizi modundan çıksın. Umarım 13 bölüme düşer ve iptal olur :X

Resurrection'e şaşirmadım. Orjinali de 2.sezonuyla bu sene yayınlanacakmiş.Muhtemelen yazın yayınlanır.BEnde ilk sezonunu izleyeyim orjinalinin 2.yetişeyim:X
Kanalın eli yüzü düzgün tek dizisiymiş. Yav hee he. :D

Diziyi kendimce iptal etmeme rağmen hala sempatiyle bakarım ama diğer dizileri ezmeye gerek yok. Modern Family ve The Goldbergs ikisi de harika. :):)

Kanalın eli yüzü düzgün tek dizisiymiş. Yav hee he. :D

Diziyi kendimce iptal etmeme rağmen hala sempatiyle bakarım ama diğer dizileri ezmeye gerek yok. Modern Family ve The Goldbergs ikisi de harika. :):)
Saydıgın diziler bi kere komedi :F:F Dramla karşilaştirsana yine dediğime gelicen:F

Saydıgın diziler bi kere komedi :F:F Dramla karşilaştirsana yine dediğime gelicen:F
Drama diye ayıracaksın o zaman. :D

Dramalarından da Scandal iyi dizi gibi gözüküyor. Çok sezon ve her sezonu çok bölüm olmasa şans verirdim. :(

Bence uydu kanallarının hepsinin dramaları zayıf o yüzden ABC'nin özel bir durumu yok. :D

Drama diye ayıracaksın o zaman. :D

Dramalarından da Scandal iyi dizi gibi gözüküyor. Çok sezon ve her sezonu çok bölüm olmasa şans verirdim. :(

Bence uydu kanallarının hepsinin dramaları zayıf o yüzden ABC'nin özel bir durumu yok. :D
Scandal nolduysa sonradan değerlendi. Ben ilk sezon 2-3 bölüm izlerken hiç tat alamadım. Lost'daki Desmand yüzünden bakmiştim :X Bence pek bi olayı yok dizinin :T: Sen Veep izlediğin için seversin belki.Beyaz Saray aşk üçgeni falan filan :X

Scandal nolduysa sonradan değerlendi. Ben ilk sezon 2-3 bölüm izlerken hiç tat alamadım. Lost'daki Desmand yüzünden bakmiştim :X Bence pek bi olayı yok dizinin :T: Sen Veep izlediğin için seversin belki.Beyaz Saray aşk üçgeni falan filan :X
Veep ile ne alaka ya ben daha Homeland'imsi bir dizi diye tahmin ediyordum. :D

Veep ile ne alaka ya ben daha Homeland'imsi bir dizi diye tahmin ediyordum. :D
Veep derken HoC demeyi unuttum(siyaset içerdiğinden). Scandalın çinde beyazsaray aşklari da vardı(ben izlerken) Mesela kadın başkanın eski aşğiymiş :F Sonraki bölümlerde noldu Allah bilir:X

Veep derken HoC demeyi unuttum(siyaset içerdiğinden). Scandalın çinde beyazsaray aşklari da vardı(ben izlerken) Mesela kadın başkanın eski aşğiymiş :F Sonraki bölümlerde noldu Allah bilir:X
Dizi sonradan patladı senin izlediğin kısım pek önemli değildir muhtemelen. :):)

Dizi sonradan patladı senin izlediğin kısım pek önemli değildir muhtemelen. :):)
Ben ilk 2-3 bölüm izlemiştim zaten. Desmand'a rağmen izleyemedim diziyi. Dizinin patlaması ödül törenlerinde filan bolcana pohpolanmiştir kırmızı halı bölümlerinde. Kadın hamile hamile de katılıyordu ödül törenlerine düşün artık :F

resurrection un onay alması iyi olmuş diğerlerini izlemedim ama one upon aklımda bakmak lazım ona ..