Bu konu altından abartılması gerektiğini düşündüğünüz kişiler, dizi, yiyecek vs her telden yazabilirsiniz.
Kısacası balon olmadığını düşündüğünüz şeyler.
Bence patates köfte ayran üçlüsü en güzel yiyecek üçlüsü. Asla değişmem.Bu konu altından abartılması gerektiğini düşündüğünüz kişiler, dizi, yiyecek vs her telden yazabilirsiniz.
Allah var bu dizi de çok güzeldi. Zamanında Kanal D pat diye kaldırmıştı. O dönem NOW (FOX'a) geçecekti. Son anda iptal olmuştu. Bunu biliyor muydun?Kanıt dizisi
Bunların hepsi de çok iyiydi Allah var şimdi.Kurtlar Vadisi
Ezel
Muhteşem Yüzyıl
Aşk-ı Memnu
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Hatırla Sevgili Dizi Müzikleri
Kuzey GüneyBunların hepsi de çok iyiydi Allah var şimdi.![]()
İçerde sonradan çok bozdu ama güzeldi o da. Diğerleri çok iyiydi Allah var şimdi.Kuzey Güney
İçerde
Poyraz Karayel
Şeklinde devam edeyim![]()
3 4 teki dizileri bilmiyorum ama diğerlerine katılıyorumGüzel kadınlar
Geniş Aile
Breaking Bad
Seinfeld
Ali Koç'un vasatlığı
Şanslısın keşke ben de bilmeseydim3 4 teki dizileri bilmiyorum ama diğerlerine katılıyorum![]()
Bunu çoğu zaman duyup biraz hissetmiştiniz belki ama artık tam anlamıyla şekil A olduğu gibi kanlı canlı şahit oldunuz@Dosi nin dedektifliği![]()
Bazı konularda da gördük bence önceden Hekimoğlu diyordum vakalari çözüyor diye ama artık onun da öykündüğü Sherlock diyeceğim direktBunu çoğu zaman duyup biraz hissetmiştiniz belki ama artık tam anlamıyla şekil A olduğu gibi kanlı canlı şahit oldunuz
Bu konuda mütevazı olamayacağımhaklısın diyorum
![]()
Bana çok üye dişi Sherlock derdi zatenBazı konularda da gördük bence önceden Hekimoğlu diyordum vakalari çözüyor diye ama artık onun da öykündüğü Sherlock diyeceğim direkt![]()
@Sherlock un kendisi de gelse iyi olurBana çok üye dişi Sherlock derdi zaten
Aslında çok mevzu varda, ilerde çıtlatırım onlarıdaha zamanı var
------
Bu arada Sherlock diziside çok iyiydi…