BesaleT
Süper Emekli
Aamir Khan'a da eskiden öyleydin sanki önyargı güzel bir şey değil bi izle öyle karar ver. 😉Aamir reyiz varken başka Hint filmi izlemem biraz önyargılıyım ama öyle .Taalash'ı izledim ters köşe oldum süper filmdi.
Aamir Khan'a da eskiden öyleydin sanki önyargı güzel bir şey değil bi izle öyle karar ver. 😉Aamir reyiz varken başka Hint filmi izlemem biraz önyargılıyım ama öyle .Taalash'ı izledim ters köşe oldum süper filmdi.
Ne alaka çok saçma konuşuyorsun.Benim tavsiyem uzak durun ergenler için ve sinema izlemeye yeni başlayanlar için belki))
Yok hacı Aamir Khan candır ya onun yerine başkasını izleyemem olmaz.Aamir Khan'a da eskiden öyleydin sanki önyargı güzel bir şey değil bi izle öyle karar ver. 😉
Ben bu adamı orta okula giden bir akrabam sayesinde tanıdım kız her gittmde amir kaan eziyeti yapıp filimlerini izletiyor))) bizim Eski Türk filmleri daha iyi hele filmlerin finalleri berbat belki 3 idiot idare eder ama oda ergenler için çok iyi)))Ne alaka çok saçma konuşuyorsun.
Orta okula giden bi kız akrabandan genelleme yapman da ayrı bi komedi. Sana göre öyle olabilir sevmeyebilirsin ama ergenler izliyor, sinema izlemeye başlayanlar için belki (kaldı ki sinema değil film izlenir neyse) gibi söylemlere gerek yok genel konuşma.Ben bu adamı orta okula giden bir akrabam sayesinde tanıdım kız her gittmde amir kaan eziyeti yapıp filimlerini izletiyor))) bizim Eski Türk filmleri daha iyi hele filmlerin finalleri berbat belki 3 idiot idare eder ama oda ergenler için çok iyi)))
Hindistan'ın en büyük iki aktörü bunlar Aamir Khan nasılsa Shahrukh Khan da öyledir sadece sen Aamir Khan'ı tanıyorsun o kadar.Yok hacı Aamir Khan candır ya onun yerine başkasını izleyemem olmaz.
Aga Hindistan'ın bi reisi vardır o da Aamir Khan'dır diğerleri faso fiso.Orta okula giden bi kız akrabandan genelleme yapman da ayrı bi komedi. Sana göre öyle olabilir sevmeyebilirsin ama ergenler izliyor, sinema izlemeye başlayanlar için belki (kaldı ki sinema değil film izlenir neyse) gibi söylemlere gerek yok genel konuşma.
Hindistan'ın en büyük iki aktörü bunlar Aamir Khan nasılsa Shahrukh Khan da öyledir sadece sen Aamir Khan'ı tanıyorsun o kadar.Önceki yorumlara bak @Yakamoz-Asi de My Name is Khan'ı önermiş ve diğer filmleri.
My Name Is Khan muhteşem filmdir, izleyince utanırsın.Aga Hindistan'ın bi reisi vardır o da Aamir Khan'dır diğerleri faso fiso.
İzleyim bakalım onu da.My Name Is Khan muhteşem filmdir, izleyince utanırsın.
aynen öyle zaten tartışmasız hindistanın 1 numarasıAga Hindistan'ın bi reisi vardır o da Aamir Khan'dır diğerleri faso fiso.
aynen aga o film beni baya etkilemiştiNeredese her filmi izledim bir kaç filmi kaldı,aralarında en fazla etki yaratan ''Talaash'' filmidi.
Hem sürükleyici hem şaşırtıcı daha nolsunaynen öyle zaten tartışmasız hindistanın 1 numarasımy name is khan filmini de çok tavsiye ediyolar internet kafeden flasha attım bilgisayarda duruyor öyle bi türlü izleyemedim aamır khan yok diye izleme isteği oluşmuyor ama izleyecem bi gün
aynen aga o film beni baya etkilemişti
kesinlikle çok etkileyici agaHem sürükleyici hem şaşırtıcı daha nolsun
Talaashı mı izledin sadece ? Başka izlemedin mi ?
my name is khan ı izle bence bugün izle yorumunu yap ona gör bende izlerim belki
3 İdiots,Talash,Ghajini,Taare zameen per,PKTalaashı mı izledin sadece ? Başka izlemedin mi ?
Yok ya Aamir reyiz varken olmaz önce reyizin filmler bitsin.my name is khan ı izle bence bugün izle yorumunu yap ona gör bende izlerim belki
Fanaa izle3 İdiots,Talash,Ghajini,Taare zameen per,PK
Yok ya Aamir reyiz varken olmaz önce reyizin filmler bitsin.
Sen taa bu konu ilk açıldığında izleyeceğim demişsin daha izlemedin mi My Name is Khan'ı ayıp ayıp.aynen öyle zaten tartışmasız hindistanın 1 numarasımy name is khan filmini de çok tavsiye ediyolar internet kafeden flasha attım bilgisayarda duruyor öyle bi türlü izleyemedim aamır khan yok diye izleme isteği oluşmuyor ama izleyecem bi gün
aynen aga o film beni baya etkilemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?