2014 A Million Ways to Die in the West / Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı | Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2557490.jpg

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı - A Million Ways to Die in the West (2014)

Türü: Komedi, Western
Yönetmen: Seth MacFarlane
Senaryo: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild

Oyuncular:
Seth MacFarlane
Charlize Theron
Amanda Seyfried
Liam Neeson
Nail PatrickHarris

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Western türündeki filmde, ürkek bir çiftçi bir silahlı çatışmada sözünden dönünce kız arkadaşı (Seyfried) tarafından terk edilir. Fakat bir kanun kaçağının karısı (Charlize Theron) kendisine nasıl ateş edileceğini öğretince kahramanımız da kız arkadaşını geri kazanmak için bir şans elde eder.

Filmin Fragmanı

Seth MacFarlene'ın daha önce Ted filmini izleyip çok beğenmiştim.Ama bu film onun çok altındaydı.

Yine ince esprileri vardı.Oyuncular iyiydi zaten hepsi tanıdığım isimler.Eğlenceli bir filmdi.

Back To The Future göndermesi mükemmeldi.Sonunda da Django göndermesi vardı.

İzlerken sıkılmadım ancak pek de beklediğimi bulamadığım bir film oldu.

6.5/10

Filmle ilgili pek beklentim yoktu, tanıdık yüzleri görürürüm ve belki eğlenirim diye düşünüyordum. Öyle de oldu. :)

Western türünü seven biri olarak o dönemle ilgili yapılan bazı tespitler ve tiye almalar bence güzeldi. Clinch Leatherwood iyiydi. :D

Filmde bazı espriler çok absürttü ve sesli güldürdü. Biraz Monty Python tarzına benzettim hatta. Fakat bazı espriler vardı ki aşırı iğrençti ve Recep İvedik serisini aratmadı doğrusu o konuda. :)

Oyunculuklar pek ciddiye alınmamış zaten ciddiyeti olmayan bir film olduğundan normal. En çok Sarah Silverman'ın karakteriyle onun eşini oynayan karakterin oluşturduğu çifti sevdim sanırım. Çok absürt bir çifttiler. :D

Albert'in beceriksizlikleri de iyi güldürdü. :D

Back to the Future göndermesi harikaydı, Django Unchained göndermesi de ayrı bir sürpriz oldu. :):) Neil Patrick Harris'in How I Met Your Mother göndermesi de iyiydi. :D (Zaten genel olarak Barney'den çok da farklı oynamamış kendisi. :D)

Christopher Lloyd'u yeniden doktor olarak görmek paha biçilemez. :Z

İğrençler:

Neil Patrick Harris'in malum şapkalı sahnesi. :(

Belaltıyla ilgili bazı iğrençlikler, mendil vs. :(

Sonuç olarak yer yer güldürmeyi başaran ve genel olarak oldukça eğlenceli bir filmdi. Oyuncuları seviyorsanız izleyin ama uyarı olarak biraz Recep İvedik tarzı iğrençliklerin de olduğunu söylemem gerekir. :)

6/10