Ben 20. Dkda anladım zatenHikaye Gülserenmiş. İkinci bölümü izlemeyecegim anlaşıldı. @Alemdar
Kenan bu diziyi nasıl kabul etti ? Kaşesi mi çook iyi
Ben 20. Dkda anladım zatenHikaye Gülserenmiş. İkinci bölümü izlemeyecegim anlaşıldı. @Alemdar
Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.Ben 20. Dkda anladım zaten
Kenan bu diziyi nasıl kabul etti ? Kaşesi mi çook iyi
Sırf ikisi yüzünden 7.25 milyon TL harcanıyor demek ? Vay be ...Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.
Afra: Bölüm başı: 2 Milyon 750 Bin TL.
Tam olarak öyle canım.Sırf ikisi yüzünden 7.25 milyon TL harcanıyor demek ? Vay be ...
Çok fazla. Dizi en az hep 7 almalı. Hatta 8 yani.Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.
Afra: Bölüm başı: 2 Milyon 750 Bin TL.
Gülme geldi valla, inanamıyorum @cokiyitvci şunlar ikisi 7 alıyor Sinan Tuzcu ve Diren'de beraber 2 alıyordur 9 milyon sadece 4 oyuncu için...Tam olarak öyle canım.
Resmi rakamı yok ama o da maliyetli. Ama hep 5 alırsak o dizimiz için tüm gruplarda sıkıntı yok. ❤️Gülme geldi valla, inanamıyorum @cokiyitvci şunlar ikisi 7 alıyor Sinan Tuzcu ve Diren'de beraber 2 alıyordur 9 milyon sadece 4 oyuncu için...
Yeraltı'nın maliyeti kaç be ?
Kenan İmirzalıoğlu; 4.5 Milyon TL. Kabul etmek için yeterli bir miktar mı?Mehmed fiyaskosu ve 8 yıl aradan sonra böyle bir diziyi nasıl kabul etmiş diyecem de kesin dünyanın parasını verdiler yoksa Ezel-Karadayı gibi dizilerde oynayan böyle bir kadro ve senaryoya evet demez.
Şahsen diziyi 1 saatte bitirdim çünkü öncelikle kadro çok zayıf ve sahnelerin çoğu boş, heyecan verici tek bir sahnesi yoktu.
Türk dizileri son yıllarda kalite ve senaryo olarak çok düştü eskiden en az 1-2 diziyi düzenli olarak izliyordum.
Abla dizi sektörünün içinden geçtin lütfen bırak şu işleri.
Haftaya keskin düşüş gelir yani.Mehmed fiyaskosu ve 8 yıl aradan sonra böyle bir diziyi nasıl kabul etmiş diyecem de kesin dünyanın parasını verdiler yoksa Ezel-Karadayı gibi dizilerde oynayan böyle bir kadro ve senaryoya evet demez.
Şahsen diziyi 1 saatte bitirdim çünkü öncelikle kadro çok zayıf ve sahnelerin çoğu boş, heyecan verici tek bir sahnesi yoktu.
Türk dizileri son yıllarda kalite ve senaryo olarak çok düştü eskiden en az 1-2 diziyi düzenli olarak izliyordum.
Ama izleyici şaşırtmadı.Diyaloglar çok kötüymüş dizide.
He ya şaşırdım valla
Hemen aşk olayına girsinler reyting çok düşer.Ama izleyici şaşırtmadı.
Amin.Hemen aşk olayına girsinler reyting çok düşer.
Aaa amca az bile dede demeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?