A.Ş.K. Dizisinde Ayrılık!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Kanal D'de yayınlanan A.Ş.K. dizisinde ayrılık var.

Başrollerinde Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ve Nebahat Çehre'nin olduğu Gold Film imzalı A.Ş.K. dizisinin senaryo ekibinde ayrılık yaşandı. Önümüzdeki haftadan itibaren Pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin senaristlerinden Serdar Soydan diziden ayrıldı. Soydan, dizinin 12.bölümünden itibaren senaryo ekibinde yer almayacağını Twitter hesabından bildirdi.

78jI6RJuBgoFHvmTRYUI3rCA.jpg

Dizide gün ve saat degisiminden sonra ayriliklar basladi. Sonu kötü gibi..

@beyazsoy senaryoyu eleştire eleştire adamı görevinden etti sonunda. :T: Diziden artık kimseye hayır gelmez gibi. :(

böyle devam ederse A.Ş.K. Veda bölümüyle yakında Kanal D`de :T

bitse de kurtulsak artık kanal d nin bu sene başlattığı diziler içinde neden başlattığını anlayamadığım tek dizidir kendileri :) aslı tandoğan ve nebahat çehre ye yazık oldu

hazal kaya için üzülüyorum.tam aşkı memnu ve afk'dan sonra bir yıldız adayı olma yolunda ilerlerken, 2 yanlış tercih(son yaz ve aşk) ile kariyerini mahvetti.
senaryo seçmekte maharetlik istiyor,kenan imirzalıoğlunun kötü bir iş seçtiğini daha görmedim.

Cast zayıf kaldı, senaryo zayıf kaldı. En sonunda bunlar oldu...

@beyazsoy senaryoyu eleştire eleştire adamı görevinden etti sonunda. :T: Diziden artık kimseye hayır gelmez gibi. :(

salı gunku
reyting sayfasına da yazdım. faruk Turgut klişesi yasanacak senaristi değiştirecek diye. aklın yolu bir benim gördüğüm hataları seyircide gördü faruk Turgut da. diziyi öyle mahvetiler ki daha önce yazdım yazmakla bitmez asıl sorun bu diziyi nasıl toparlayacaklari . dizi saçma bir hal aldı. kerem parayi bulduğu halde neden sembnemle evlendi biri bana anlatsın. mafya durdu durdu Son iki bölüm mu kardeşi olduğunu anladı))) dedim ya dizide çok saçma sahneler var salı günü cogunu yazdim. çoğu oyuncu figürandi. onların hikayeleri dizide yoktu. onlarda isyan etmiş olabilir.

neyse geçmiş olsun inşallah dizi için hayırlı olur.

Bir dizi senaryo ekibini değiştirerek nasıl başarılı olabilir anlamıyorum.Kurgu karakter bellidir senaristin aklında.Değiştiğinde akıl naklide mi yapılıyor aynı karakteri nasıl diziye olumlu yansıyacak şekilde ilerlettire bileceğini düşünüyorler anlamıyorum.:)

Saçmalığın daniskası bu dizidir o kadar diyorum.Hazal'da Aslı'da yazık etti kendine.:D

Çok büyük yeni bir senarist gelecekmiş diziye, yakında açıklanacak :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919