Kanal D A.Ş.K. - Dizi Yorumları

Bu dizinin olayını anlamadım ben ya. Azra, sevgilisi ile sevgili olduklarını neden gizliyor? :)

Bu dizinin olayını anlamadım ben ya. Azra, sevgilisi ile sevgili olduklarını neden gizliyor? :)

Şöyle anlatayayım kısaca:

Azra, sevgilisi Kerem'i kurtarmak istiyor. Çünkü Kerem'in yüklü bir borcu var (babası intihar etti). Şebnem ise Azra'ya göre daha zengin ve daha lüks bir hayat yaşıyor. Kerem Şebnem ile evlenirse bu borcunu ödeyecek ve tefeciden kurtulacak. Azra sevgili olduklarını söylemiyor çünkü o zaman Şebnem'in Kerem'i seçmeyeceğini bilir. Ve asıl neden ise entrika ve heyecan :) Şebnem sevgili olduklarını öğrense daha klişe olurdu ve heyecan olmazdı..

Şöyle anlatayayım kısaca:

Azra, sevgilisi Kerem'i kurtarmak istiyor. Çünkü Kerem'in yüklü bir borcu var (babası intihar etti). Şebnem ise Azra'ya göre daha zengin ve daha lüks bir hayat yaşıyor. Kerem Şebnem ile evlenirse bu borcunu ödeyecek ve tefeciden kurtulacak. Azra sevgili olduklarını söylemiyor çünkü o zaman Şebnem'in Kerem'i seçmeyeceğini bilir. Ve asıl neden ise entrika ve heyecan :) Şebnem sevgili olduklarını öğrense daha klişe olurdu ve heyecan olmazdı..
İlginçmiş. Peki borç ödendikten sonra ne olacak ki nasıl birlikte olacaklar yine? :):)

İlginçmiş. Peki borç ödendikten sonra ne olacak ki nasıl birlikte olacaklar yine? :):)

Olmayacaklar, çünkü Kerem Şebnem'e aşık olacak gibi ve Can (Şebnem'in kardeşi) de Azra'ya aşık olacak. Aşkları için kendi gerçek aşklarından vazgeçmiş olacaklar yani ve yasak aşk yaşayacaklar bir süre.. Tıpkı Aşk-ı Memnu'daki gibi :)

2.bölümünü bugün bitirdim çok beğendim yine. 3.bölüm de bizleri çok iyi bir bölüm bekliyor gibi. Merakla bekliyoruz. :)

Dizinin ilk bölümünü internetten izledim. 2.Bölümünü de dün internetten izledim ama hepsini değil yarıda kapattım. Sıktı beni dizi nedense. Artık A.Ş.K'ı takip etmeyeceğim. :)

Vay 3 .bölümden sonra esas başlayacak olaylar sanırım ! :) merakla bekliyorum doğrusu.

4.bölümü izledim. Çok güzel bir bölümdü. Kesinlikle hak ettiği reytinglerin çok altında. Haftaya yükselecektir dizi. :)

Fragman da çok iyi. Azra hamile. 😱 İşler iyice karışacak. :D

2.fragman çok iyi ya. Bugün süper bir bölüm olacak gibi. :)

A.Ş.K. 9.Bölüm Fragmanı

olaylaaar olaylar
tahmin ettiğim gibi çıktı azrada diğer vatandaşla arayı düzeltti
bence burda sorunda kalmıyor her ikiside zengin birini ayarlamış oldu:)
o mafyavari adamda azranın annesiyle evlensin veee muhteşem final:)

olaylaaar olaylar
tahmin ettiğim gibi çıktı azrada diğer vatandaşla arayı düzeltti
bence burda sorunda kalmıyor her ikiside zengin birini ayarlamış oldu:)
o mafyavari adamda azranın annesiyle evlensin veee muhteşem final:)

Bu dizi çok güzel değil mi destere