Kanal D A.Ş.K. - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Gold Yapım'ın Kanal D için hazırladığı yeni dizi A.Ş.K. ilk bölümüyle bugün başlıyor. Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Hakan Kurtaş ve Nebahat Çehre gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziyle ilgili bölüm yorumlarını, fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Dizinin ilk bölümü başladı.

Biraz denk geldim ama pek beğendiğim söylenemez. Soğuk bir havası var ve sevmedim genel anlamda. Anlık reytinglerine henüz bakmadım ama tutarsa Hazal Kaya ve Nebahat Çehre için tutar.

Azra ve Şebnem yavaş yavaş iyi arkadaş olma yolunda ilerliyorlar. Ama umarım Azra bunu Şebnem'in parasından dolayı yapmaz...

Namaz kılan teyze başörtüsüz kılmış ve kısa kollu kıyafet ve bacakları açık şekilde . Tövbe Estağfirullah

Başrolde Nebahat var çok saçma.

Fatmagül'deki kız çok güzel olmuş burada.Yakışmış diziye.

Güneş Emir var dizide.Azra'nın arkadaşı olarak ilk 20 dakikada gözüküyor.
@xBUGRAx

Fragmanda ilgi çekici pek bir şey yok ve zaten muhtemelen bu haftadan sonra izleme şansımda kalmayacak. Ama umarım dizi başarılı olur.

Fragman idare eder.Beklenen olaylar pek şaşırtma yoluna gitmemiş dizi.

2. Bölümede bakmaya çalışacağım.

Ben çok beğendim fragmanı. Hazal ve Aslı şahane. Nebahat yine vasat bir performansta. Hakan'ı söylememe gerek yok zaten hepiniz biliyorsunuz.

Şu mafya kılıklı herifler Kerem'i öldürsünler de yeni bir partner bulsunlar Hazal'ıma, olmuyor böyle.

oyunculuklar en onemlisi basroldeki 3 kadin oyuncu super..ama dizinin konusu pek ilgi cekici deyil..aslinda bu dizi adini feriha koydum gibi olucak cunki onunda konusu cok siradandi ama en cok izlenen dizilerden oldu simdi A.S.K.`da oyle olucak..muhtesemi gecmesi mumkunsuz ama 7 ve 8`e bile dayanir..intikam o kadar guclu kurtlar vadisinin karsisinda 7-8 ala biliyordusa A.S.K`DA alicakdir

Dizi güzel ancak biraz daha heyecan ve aksiyon katılabilir. İkinci fragman idare eder. Dizi biraz tempo kazanırsa favorilerimden olur.

Çok başarılı olmuş fragman, izleyeceğim yine

Fragman super olmus bence bu dizi reyting lerini atırmaya devam eder

fragman guzel..yarin aksami merakle bekliyorum..bu hafta 6+ reyting alicakdir bence