Aşktan Ötesi 1.Bölüm

AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI
harun ve çiğdem sahnesi restorant lavabo önü harun çiğdeme dokunurken çiğdem (yüksek sesle) dokunma bana! harun araba'da yoldadır (gece) restorant lavabo önü çiğdem: onunla her gördüğünde daha fazla acı çekeceksin! harun araba'da,boğaz kenarında duruyordur,bir eli anlındadır,düşüncelidir...

@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113

Aşk olsun abla hani etiketliyordun beni?

@Harunnn60 burada @Çiğdem- ilk defa solladı
her senaryoda çiğdem öndedir genelde
Özetle konuya gelecek olursam ; Senaryo biraz uzun olmuş aslında uzunluktan şikayet etmiyorum,sadece biraz gereksiz konuşmalar uzatmış olayı son kısımlara doğru tempo afif yükseldi ve Harun-Çiğdem buluşması gerçekleşti bakalım ne yönde devam edecek bekliyorum diğer bölümü.

aboo paşammm özür dilerimmmm unutmuşum yaaa
Neyse gördüm abla estafrullah olur öyle şeyler bende unutmuşum

Evet artık @Çiğdem- 'in yüzü eskidi. İnsanlar beni görmek istiyor artık.

2.bölüme unutmucam inşallah

Senin Çığlık dizisinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz.
Yeni sezonu aynı oyuncularla farklı hikayelerle yazıcaz
yarın gece başlatak o zaman

ayoll artık her projeye kolay kolay alamıyorlar beni şuan tamamen bir star oldum artık yanı eskisi gibi her yerde öyle senaristlerin artık güçleri yetmiyor bana paraları
Eskimiş şaraba dönmüşsün haberin yok
Sakız parasına oynuyon yazık be kendine

2.bölüme unutmucam inşallah
Bende dizini unutmayacam

AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM 2.FRAGMANI
@Harunnn60 @GunesinOglu restorant-masa cengiz: çiğdemi görünce neden tuhaf bir şekilde baktın? @Harunnn60 @Çiğdem- restorant-lavoba önü çiğdem: istersen git söyle cengiz'e geçmişimizi harun: o hiçbirşeyi bilmeyecek! @GunesinOglu @vadikızı cafe cengiz meleğin kolundan tutmuştur yanındaki çocuğa kafa atar @Harunnn60 nil sahnesi gece-araba nil: sürekli karşılaşıyoruz,bence tanışmalıyız nil elini uzatır ben nil

süprizlerle dolu bölümüyle yarın forumda

@Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @gözlemci @ozgur2113