Aşktan Ötesi 1.Bölüm

AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI
harun ve çiğdem sahnesi restorant lavabo önü harun çiğdeme dokunurken çiğdem (yüksek sesle) dokunma bana! harun araba'da yoldadır (gece) restorant lavabo önü çiğdem: onunla her gördüğünde daha fazla acı çekeceksin! harun araba'da,boğaz kenarında duruyordur,bir eli anlındadır,düşüncelidir...

@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113

AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI
harun ve çiğdem sahnesi restorant lavabo önü harun çiğdeme dokunurken çiğdem (yüksek sesle) dokunma bana! harun araba'da yoldadır (gece) restorant lavabo önü çiğdem: onunla her gördüğünde daha fazla acı çekeceksin! harun araba'da,boğaz kenarında duruyordur,bir eli anlındadır,düşüncelidir...

@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
Aşk olsun abla hani etiketliyordun beni? :)

@Harunnn60 burada @Çiğdem- ilk defa solladı :D her senaryoda çiğdem öndedir genelde :A Özetle konuya gelecek olursam ; Senaryo biraz uzun olmuş aslında uzunluktan şikayet etmiyorum,sadece biraz gereksiz konuşmalar uzatmış olayı son kısımlara doğru tempo afif yükseldi ve Harun-Çiğdem buluşması gerçekleşti bakalım ne yönde devam edecek bekliyorum diğer bölümü.

aboo paşammm özür dilerimmmm unutmuşum yaaa:(
Neyse gördüm abla estafrullah olur öyle şeyler bende unutmuşum :)

@Harunnn60 burada @Çiğdem- ilk defa solladı :D her senaryoda çiğdem öndedir genelde :A Özetle konuya gelecek olursam ; Senaryo biraz uzun olmuş aslında uzunluktan şikayet etmiyorum,sadece biraz gereksiz konuşmalar uzatmış olayı son kısımlara doğru tempo afif yükseldi ve Harun-Çiğdem buluşması gerçekleşti bakalım ne yönde devam edecek bekliyorum diğer bölümü.

Evet artık @Çiğdem- 'in yüzü eskidi. İnsanlar beni görmek istiyor artık. :A

2.bölüme unutmucam inşallah

Senin Çığlık dizisinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz. :D
Yeni sezonu aynı oyuncularla farklı hikayelerle yazıcaz :) yarın gece başlatak o zaman :D
ayoll artık her projeye kolay kolay alamıyorlar beni şuan tamamen bir star oldum artık yanı eskisi gibi her yerde öyle senaristlerin artık güçleri yetmiyor bana paraları
:A:A:A
Eskimiş şaraba dönmüşsün haberin yok :A Sakız parasına oynuyon yazık be kendine :D
2.bölüme unutmucam inşallah
Bende dizini unutmayacam :)

AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM 2.FRAGMANI
@Harunnn60 @GunesinOglu restorant-masa cengiz: çiğdemi görünce neden tuhaf bir şekilde baktın? @Harunnn60 @Çiğdem- restorant-lavoba önü çiğdem: istersen git söyle cengiz'e geçmişimizi harun: o hiçbirşeyi bilmeyecek! @GunesinOglu @vadikızı cafe cengiz meleğin kolundan tutmuştur yanındaki çocuğa kafa atar @Harunnn60 nil sahnesi gece-araba nil: sürekli karşılaşıyoruz,bence tanışmalıyız nil elini uzatır ben nil

süprizlerle dolu bölümüyle yarın forumda

@Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @gözlemci @ozgur2113