Uyuşturucu ne alaka?
senaryoda hassassın hani onu diyorum dizimedya ile konuşayım
meleği bu işlere girebilir kullanacak demiyorum da sürpiz olsun
Uyuşturucu ne alaka?
Çok çok iyi olur 🙂😉tmmdır cnm ben seni etiketlerim unutmazsın olurmu🙂
Çok çok iyi olur 🙂😉
Aşk olsun abla hani etiketliyordun beni?AŞKTAN ÖTESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI
harun ve çiğdem sahnesi restorant lavabo önü harun çiğdeme dokunurken çiğdem (yüksek sesle) dokunma bana! harun araba'da yoldadır (gece) restorant lavabo önü çiğdem: onunla her gördüğünde daha fazla acı çekeceksin! harun araba'da,boğaz kenarında duruyordur,bir eli anlındadır,düşüncelidir...
@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113
Aşk olsun abla hani etiketliyordun beni?
Neyse gördüm abla estafrullah olur öyle şeyler bende unutmuşumaboo paşammm özür dilerimmmm unutmuşum yaaa
Evet artık @Çiğdem- 'in yüzü eskidi. İnsanlar beni görmek istiyor artık.@Harunnn60 burada @Çiğdem- ilk defa solladı her senaryoda çiğdem öndedir genelde Özetle konuya gelecek olursam ; Senaryo biraz uzun olmuş aslında uzunluktan şikayet etmiyorum,sadece biraz gereksiz konuşmalar uzatmış olayı son kısımlara doğru tempo afif yükseldi ve Harun-Çiğdem buluşması gerçekleşti bakalım ne yönde devam edecek bekliyorum diğer bölümü.
Neyse gördüm abla estafrullah olur öyle şeyler bende unutmuşum
Topluca gülüyoruz ah be bu senaryolardan kimler geldi geçti diye soran olursa çiğdemi gösterinEvet artık @Çiğdem- 'in yüzü eskidi. İnsanlar beni görmek istiyor artık.
Senin Çığlık dizisinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz.Topluca gülüyoruz ah be bu senaryolardan kimler geldi geçti diye soran olursa çiğdemi gösterin
Topluca gülüyoruz ah be bu senaryolardan kimler geldi geçti diye soran olursa çiğdemi gösterin
ayoll artık her projeye kolay kolay alamıyorlar beni şuan tamamen bir star oldum artık yanı eskisi gibi her yerde öyle senaristlerin artık güçleri yetmiyor bana paralarıEvet artık @Çiğdem- 'in yüzü eskidi. İnsanlar beni görmek istiyor artık.
@Harunnn60 burada @Çiğdem- ilk defa solladı her senaryoda çiğdem öndedir genelde Özetle konuya gelecek olursam ; Senaryo biraz uzun olmuş aslında uzunluktan şikayet etmiyorum,sadece biraz gereksiz konuşmalar uzatmış olayı son kısımlara doğru tempo afif yükseldi ve Harun-Çiğdem buluşması gerçekleşti bakalım ne yönde devam edecek bekliyorum diğer bölümü.
Neyse gördüm abla estafrullah olur öyle şeyler bende unutmuşum
Yeni sezonu aynı oyuncularla farklı hikayelerle yazıcaz yarın gece başlatak o zamanSenin Çığlık dizisinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz.
Eskimiş şaraba dönmüşsün haberin yok Sakız parasına oynuyon yazık be kendineayoll artık her projeye kolay kolay alamıyorlar beni şuan tamamen bir star oldum artık yanı eskisi gibi her yerde öyle senaristlerin artık güçleri yetmiyor bana paraları
Bende dizini unutmayacam2.bölüme unutmucam inşallah
Ayy havanı yesinler senin.ayoll artık her projeye kolay kolay alamıyorlar beni şuan tamamen bir star oldum artık yanı eskisi gibi her yerde öyle senaristlerin artık güçleri yetmiyor bana paraları