Fındıklı olsaydı keşke... ...
fındıklı hiç sevmiyorum ben.. .. hatta arkadaşlarım bunu bildiğinden okulda hep fındıklı alıyorlarFındıklı olsaydı keşke... ...
Ben de tam tersi fındıklı olmayınca yemiyorum. Bir ara her gün alırdım bakkalda bitiriyordum tüm fındıklıları.fındıklı hiç sevmiyorum ben.. .. hatta arkadaşlarım bunu bildiğinden okulda hep fındıklı alıyorlar
derhal bu zevkini değiştirmelisin.. fındıklı ikram yenir miymiş...Ben de tam tersi fındıklı olmayınca yemiyorum. Bir ara her gün alırdım bakkalda bitiriyordum tüm fındıklıları.
Sana ne ya benim damak zevkim.derhal bu zevkini değiştirmelisin.. fındıklı ikram yenir miymiş...
sonuçta herkesin zevkine kimse karışamaz..Sana ne ya benim damak zevkim.
Sen herkes değilsin ama Fındıklı da müthiştir hele Nescafe'nin yanında. Gıcık bakkalcı getirmiyor uzun zamandır fındıklıdan.sonuçta herkesin zevkine kimse karışamaz..
fındıklı ikramı sevmem ama fındıklı neskayfe candır 🙄 Ben sana yollayayım buradan?Sen herkes değilsin ama Fındıklı da müthiştir hele Nescafe'nin yanında. Gıcık bakkalcı getirmiyor uzun zamandır fındıklıdan.
Dedem gibi dedin "neskayfe". Ozan 2. Ben nefret ederim fındıklıdan bol kremalı ve normali iyiydir. Dur şimdi gidip bakıcam bakkala yoksa sen bana gönder ama kargo parası da senden he.fındıklı ikramı sevmem ama fındıklı neskayfe candır 🙄 Ben sana yollayayım buradan?
Aa napiyim bn oyle adamligi .sss polat gibi olsaydim her gune baska kadin sefasi yapardim
Olabilir ama artik evlenmeden sey yapıyorlar bak onur saylaga bak kenan doguluya evlenmeden hatta hatta sevgili olduklarinin ilk gunlerinde neler neler olmuştur 😉
sende onları örnek alma kendine polat alemdarı örnek alll adam öpüşmüyor bile🙂🙂
Yok artık biz bu konusmayi ne ara yaptikİNŞALLAH.
Alper onlar dizi real değil ki.
sevmiyorsan göndermem.ssDedem gibi dedin "neskayfe". Ozan 2. Ben nefret ederim fındıklıdan bol kremalı ve normali iyiydir. Dur şimdi gidip bakıcam bakkala yoksa sen bana gönder ama kargo parası da senden he.
Yokmuş yine bakkalda anca pes oynasın uyuz adam. .sssevmiyorsan göndermem.ss
söyleseydin belki sana özel getirtirdi .dYokmuş yine bakkalda anca pes oynasın uyuz adam. .ss
Unutur ya bakkal bakkal değil günah yuvası zaten.söyleseydin belki sana özel getirtirdi .d
ahahah niye öyle diyon. adam masum masum pes oynuyormuş.ssUnutur ya bakkal bakkal değil günah yuvası zaten.
Gündüzleri Pes akşamları giren çıkan belli değil. Adam genç benden yakışıklı olmasın bayağı yakışıklı. 8 yıldır tanıyorum iyi biliyorum yani. Kim bilir 8 yılda kaç para kazandırdım.ahahah niye öyle diyon. adam masum masum pes oynuyormuş.ss
ahlak masasından mısın sen iftira atma adama belki pişti oyuyorlardır 🙄Gündüzleri Pes akşamları giren çıkan belli değil. Adam genç benden yakışıklı olmasın bayağı yakışıklı. 8 yıldır tanıyorum iyi biliyorum yani. Kim bilir 8 yılda kaç para kazandırdım.