'Aşk Zamanı' Dizisinin Çekimleri Başladı!

ilk iki bölüm elindeyse %90 bilinir. İyi hikâye iyi ve gerekli oyuncularla iyi bir kanalda iyi bir saatte koyarsan dizi tutar
İki değil yayına çıkmadan 10 bölümde ellerinde ama ne kadar iddialı olursa olsun tutmayınca tutmuyor işte. Ayrıca, yayınlanan 10 diziden 6-7'si tutmuyor.

İki değil yayına çıkmadan 10 bölümde ellerinde ama ne kadar iddialı olursa olsun tutmayınca tutmuyor işte. Ayrıca, yayınlanan 10 diziden 6-7'si tutmuyor.
Amerikanin şartlarını bilmem. Her ülkenin sosyolojik yapısi farklı kültürel yapısı farklı. Adamlara klise parasız kalınca vampir yalanını uydurup kutsal su satmış. Vampir olmadığını anlayaninca uzay çalışmalarını gizlemek için uzaylıları icad etmiş halkı kaldırmışlar bu toplumla bizim toplumu kıyaslamak olmaz

Neyse uzatmayacağım. Hiçbir zaman bir düşünceninde yanlış olduğunu kabul etmeyeceksin boşuna çenemi yoruyorum.

Eminim Kanal D'nin başında olsan 10 diziden 10'unuda tuttururdun.

Atv de olacağı için tutacağını düşünmüyordum ama resimlere bakılırsa Başrol erkek de bayan da gayet uyumlu iyi gözüküyorlar..
Bayan oyuncu çok tatlı çıkmış

A.Ersan Duru için tutmasını isterim.

Neyse uzatmayacağım. Hiçbir zaman bir düşünceninde yanlış olduğunu kabul etmeyeceksin boşuna çenemi yoruyorum.

Eminim Kanal D'nin başında olsan 10 diziden 10'unuda tuttururdun.
Türkiye de reyting sistemi problemli düzgün sistem olsa olabilir hedefini yuksek tutmak lazım)))