Tutmayan dizileri aklımda neden tutayim)))Hangi 15 dizi yahu Benim Adım Gültepe - Sevdaluk başka ne var
Heh bir de Sevdam Alabora
Tutmayan dizileri aklımda neden tutayim)))Hangi 15 dizi yahu Benim Adım Gültepe - Sevdaluk başka ne var
Heh bir de Sevdam Alabora
15 dizi demeyi biliyorsun ama ne memnuniyetsiz herifsin ya bir kere de bana güven belki tutacak.Tutmayan dizileri aklımda neden tutayim)))
İki değil yayına çıkmadan 10 bölümde ellerinde ama ne kadar iddialı olursa olsun tutmayınca tutmuyor işte. Ayrıca, yayınlanan 10 diziden 6-7'si tutmuyor.ilk iki bölüm elindeyse %90 bilinir. İyi hikâye iyi ve gerekli oyuncularla iyi bir kanalda iyi bir saatte koyarsan dizi tutar
Dizinin tek tutma şansı var. İzleme yeter)))15 dizi demeyi biliyorsun ama ne memnuniyetsiz herifsin ya bir kere de bana güven belki tutacak.
ne yapsalar beyazsoy memnun edemiyorlar ya15 dizi demeyi biliyorsun ama ne memnuniyetsiz herifsin ya bir kere de bana güven belki tutacak.
Tamam ilk bölümü izlemeyeyim tutarsa izlerimDizinin tek tutma şansı var. İzleme yeter)))
Onun inadını kıracağım bir gün kendini ağırdan satıyor sadece daha cool duruyor yane yapsalar beyazsoy memnun edemiyorlar ya
Amerikanin şartlarını bilmem. Her ülkenin sosyolojik yapısi farklı kültürel yapısı farklı. Adamlara klise parasız kalınca vampir yalanını uydurup kutsal su satmış. Vampir olmadığını anlayaninca uzay çalışmalarını gizlemek için uzaylıları icad etmiş halkı kaldırmışlar bu toplumla bizim toplumu kıyaslamak olmazİki değil yayına çıkmadan 10 bölümde ellerinde ama ne kadar iddialı olursa olsun tutmayınca tutmuyor işte. Ayrıca, yayınlanan 10 diziden 6-7'si tutmuyor.
hadi bakalım hanginiz başarılı oalcaksınızTamam ilk bölümü izlemeyeyim tutarsa izlerim
Onun inadını kıracağım bir gün kendini ağırdan satıyor sadece daha cool duruyor ya
Neyse uzatmayacağım. Hiçbir zaman bir düşünceninde yanlış olduğunu kabul etmeyeceksin boşuna çenemi yoruyorum.Amerikanin şartlarını bilmem. Her ülkenin sosyolojik yapısi farklı kültürel yapısı farklı. Adamlara klise parasız kalınca vampir yalanını uydurup kutsal su satmış. Vampir olmadığını anlayaninca uzay çalışmalarını gizlemek için uzaylıları icad etmiş halkı kaldırmışlar bu toplumla bizim toplumu kıyaslamak olmaz
Bi de şansımizi boyle deneyelim)))Tamam ilk bölümü izlemeyeyim tutarsa izlerim
Onun inadını kıracağım bir gün kendini ağırdan satıyor sadece daha cool duruyor ya
Türkiye de reyting sistemi problemli düzgün sistem olsa olabilir hedefini yuksek tutmak lazım)))Neyse uzatmayacağım. Hiçbir zaman bir düşünceninde yanlış olduğunu kabul etmeyeceksin boşuna çenemi yoruyorum.
Eminim Kanal D'nin başında olsan 10 diziden 10'unuda tuttururdun.