Aşk Yolunda Filmi'nin Çekimleri Tamamlandı Ve Detayları Bellli Oldu!

ᴍᴜ̈ɴᴢᴇᴠɪ

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
3,589
Reaksiyon puanı
2,211
Puanı
310
InShot_20210602_185754581-min.jpg



Yapımcılığını Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Kapucu’nun yaptığı, başrollerinde Çiğdem Batur (Bade), Şahin Irmak (Yusuf Ali) ve Bora Cengiz'in (Arda) yer aldığı filmin çekimleri tamamlandı.

Seçil Çömlekçi’nin 'Bizimkisi Bir Ah Hikayesi' adlı kitabından uyarlanan Film'in kadrosunda; Ayhan Taş, Çetin Altay, Asuman Dabak, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Bengi İdil Uras, Alev Oraloğlu, Kaan Güvenilir ve Belinay Köse gibi isimler yer alıyor.

Sinema salonları açılınca vizyona girmesi planlanan filmin konusu ise şöyle:
Bade 30 yaşına yaklaşmış akıllı olsa da konu gönül işleri olunca şaşkınlaşan bir genç kızdır. Bade her şeye rağmen umudunu yitirmeden her ilişkisine evlenmek ümidiyle başlar. Bade, Arda ile olan beraberliği süresince her akşam yemeğine evlenme teklifi alacağı heyecanıyla gidip eli boş dönünce kadere biraz müdahale ederek kendi yüzüğünü alıp, teklif yemeği düzenler.

Arda'da yemekte Bade ile evlenmeyi mantık çerçevesinde değerlendirip ona evlenme teklifi edecektir. Arda’nın Bade’ye yüzüğü uzattığı sırada mekanda olan bir genç yanlışlıkla Arda’nın yüzüğü tutan eline çarpar ve olaylar başlar.

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
  • Beğendim
Reactions: AteşBöceği