NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onlar haricindeki sahneleri demiş zaten, ama ben Küçük Ağa ile kıyaslanacak bir yan göremedim hala.
küçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorum
normal bir dizide orhanla o kızın olayı 10.bölümdeen önce başlamazdı

küçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorum
normal bir dizide orhanla o kızın olayı 10.bölümdeen önce başlamazdı
katılmıyorum sana şu an 5.bölüme geldik başlardı niye başlamasın
ayrıca bence hızlı gitmiyor iyi bence

O anlamda öyle olabilir, ama senaryo konusunda öyle değil bence. Komedi olduğu için karikatürize karakterler olacak elbet. Bence gayet iyi gidiyor, umarım sonu onun gibi olmaz.
@xemrexxx, @vadikızı

Annem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana.

İrem'in arkadaşıda kendisi gibi salak ya.

Rüya sanırım gelin ve damat oldukları sahneler.

Diziyi Buğra ve Özge arasındaki müthiş uyum için seyrediyorum. Biraz boş ve abartılı sahneler var evet ama güzel bir dizi, kendini izlettiriyor. Oyunculuklar da çok iyi.

Dizideki bebek de çok tatlı bu arada o bebeğin gerçek hayatta ikizi varmış bir de dönüşümlü olarak oynuyorlarmış.

nediyin mukaddes

Gelinlik giyince Özge'm çok tatlı oldu.

Başları sıkıcı geçti ama bi 10 dk'dır güzel ilerliyor.

Sonlara doğru tempo düşse de çok eğlenceli bir bölümdü. Bazı yerlerinde krize girdim.
Son sahnenin rüya olduğu belliydi zaten gereksiz heyecan yapmışlar.

Gelecek bölüm fragmanı da efso olmuş bekliyoruz haftayayı.
O değilde Melekler Korusun dahil bugün 5, 6 saat Özge'yi izledim.

Annem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana.
çelişkiye for

Laz komşuların sahneleri öyle ama.

Yok ilk öyle bir izlenim yaratmıştı bende sonra en başından izleyince sevdim diziyi. Bence bayağı eğlenceli dizi.
Bu yorumu düzenleyecektim unuttum. .ssss
o şişko kadın çok yapmacık geliyor bazen
neyse şu an izliyom gelinlik seçiyoz