Diziye sempatim arttı kaliteli bir dizi olmalı Sıla'yı kullandıklarına göre.Birkaç dakika önce izledim, çok iyi görünüyor. @denizz19'u da etiketleyelim de Sıla'sını duysun.
Sakın. Kaliteyi görmeni isterdim, ama bitirirsin şimdi. Risk almaya değmez.Diziye sempatim arttı kaliteli bir dizi olmalı Sıla'yı kullandıklarına göre.
Ben Sevdam Alabora izliyorum zatenSakın. Kaliteyi görmeni isterdim, ama bitirirsin şimdi. Risk almaya değmez.
O da pek iyi eleştiriler almamış galiba. Sıkıcı olduğunu söylenler gördüm Twitter'da.Ben Sevdam Alabora izliyorum zaten
Yoo valla gayet iştah kabartıcıydı.O da pek iyi eleştiriler almamış galiba. Sıkıcı olduğunu söylenler gördüm Twitter'da.
Bu kadar çok beğendiysen dizinin final haberini 5-6 hafta kadar sonra forumda konuşuruz artık, belli oldu.Yoo valla gayet iştah kabartıcıydı.
O kadar çok beğendim demedim beğendim dedim.Bu kadar çok beğendiysen dizinin final haberini 5-6 hafta kadar sonra forumda konuşuruz artık, belli oldu.
O zaman ömrü 8-10 bölüme uzar en fazla.O kadar çok beğendim demedim beğendim dedim.
İnşallah Aşk Yeniden bitmez.O zaman ömrü 8-10 bölüme uzar en fazla.
İnşallah yarın Sevdam Alabora 20. sıraların altında olmaz.İnşallah Aşk Yeniden bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?