Diziye sempatim arttı kaliteli bir dizi olmalı Sıla'yı kullandıklarına göre.Birkaç dakika önce izledim, çok iyi görünüyor. @denizz19'u da etiketleyelim de Sıla'sını duysun.![]()
Sakın. Kaliteyi görmeni isterdim, ama bitirirsin şimdi. Risk almaya değmez.Diziye sempatim arttı kaliteli bir dizi olmalı Sıla'yı kullandıklarına göre.![]()
Ben Sevdam Alabora izliyorum zatenSakın. Kaliteyi görmeni isterdim, ama bitirirsin şimdi. Risk almaya değmez.![]()
O da pek iyi eleştiriler almamış galiba. Sıkıcı olduğunu söylenler gördüm Twitter'da.Ben Sevdam Alabora izliyorum zaten![]()
Yoo valla gayet iştah kabartıcıydı.O da pek iyi eleştiriler almamış galiba. Sıkıcı olduğunu söylenler gördüm Twitter'da.![]()
Bu kadar çok beğendiysen dizinin final haberini 5-6 hafta kadar sonra forumda konuşuruz artık, belli oldu.Yoo valla gayet iştah kabartıcıydı.![]()
O kadar çok beğendim demedim beğendim dedim.Bu kadar çok beğendiysen dizinin final haberini 5-6 hafta kadar sonra forumda konuşuruz artık, belli oldu.![]()
O zaman ömrü 8-10 bölüme uzar en fazla.O kadar çok beğendim demedim beğendim dedim.![]()
İnşallah Aşk Yeniden bitmez.O zaman ömrü 8-10 bölüme uzar en fazla.![]()
İnşallah yarın Sevdam Alabora 20. sıraların altında olmaz.İnşallah Aşk Yeniden bitmez.![]()