NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kara kutu başladı dizie bakamıyorum ya

ben sürekli bilgisayarda değilim son zamanlarda az giriyorum dışarıdada bir hayatım var benim o bahsettiğin kız kuruları gibi değilim ben :A:A:A
de get kimi kandıırıyon günde en az 5 tane parlaklı dizi izliyon 5 saatte forumdasın etti 10:) 8 saat uyusan etti 18 :) 1 saat makyajla güzelleşmeye çalışırsın 1 saat tuvalet 1 saat de yemek yapsan etti 21 kaldı sana 3 ssat :F

de get kimi kandıırıyon günde en az 5 tane parlaklı dizi izliyon 5 saatte forumdasın etti 10:) 8 saat uyusan etti 18 :) 1 saat makyajla güzelleşmeye çalışırsın 1 saat tuvalet 1 saat de yemek yapsan etti 21 kaldı sana 3 ssat :F
o geriye aklan 3 saati uykuma eklesen yine yetmiyor 12 saat uyumayı tercih ediyorum ben genelde yani 1 saat daha zaman yaratmam gerekiyor :F:F:F

8. Bölüm Fragmanı - 2:

8. Bölüm Özeti:
Meryem’in malikaneye gelmesi, kızı olduğunu öğrendiği Zeynep’le karşılaşmasına sebep olur. Zeynep, Meryem’i tanımasa da Meryem, Zeynep’i görünce dağılır. Fatih ve Zeynep yeni sevgililer olarak ilk randevularına çıkarlar. Fatih birlikte vakit geçireceklerini düşünürken Mete, Fadik, Orhan ve Selin’in de kendilerine katılmasıyla, kendilerini grup eğlencesi içinde bulurlar. Hesap etmedikleri şey Ertan’ın da kamufle olarak aralarına sızmış olmasıdır. Ertan’ın tek çabası Zeynep’le konuşmakken kendini birden bire malikanede bulur. Zeynep, Fatih ve diğerleri malikanede Ertan’ı saklamaya çalışırken Meryem, Zeynep’e gerçeği söylemeye karar verir. Fatih ile Zeynep’i dost olmak bahanesiyle yemeğe davet eder.

Yayın Tarihi: 31 Mart 2015 Salı
Yayın Saati: 20.00 / TEKRARI YOK!

@xemrexxx, @Bully, @cookies, @destere, @mrt-06, @gözlemci

2.fragman daha iyi olmuş. :D

Ulan bir ben öpemedim kurbağa bile öptü. :F

Merakla bekliyoruz yeni bölümü. :D

8. Bölüm Fragmanı - 2:

8. Bölüm Özeti:
Meryem’in malikaneye gelmesi, kızı olduğunu öğrendiği Zeynep’le karşılaşmasına sebep olur. Zeynep, Meryem’i tanımasa da Meryem, Zeynep’i görünce dağılır. Fatih ve Zeynep yeni sevgililer olarak ilk randevularına çıkarlar. Fatih birlikte vakit geçireceklerini düşünürken Mete, Fadik, Orhan ve Selin’in de kendilerine katılmasıyla, kendilerini grup eğlencesi içinde bulurlar. Hesap etmedikleri şey Ertan’ın da kamufle olarak aralarına sızmış olmasıdır. Ertan’ın tek çabası Zeynep’le konuşmakken kendini birden bire malikanede bulur. Zeynep, Fatih ve diğerleri malikanede Ertan’ı saklamaya çalışırken Meryem, Zeynep’e gerçeği söylemeye karar verir. Fatih ile Zeynep’i dost olmak bahanesiyle yemeğe davet eder.

Yayın Tarihi: 31 Mart 2015 Salı
Yayın Saati: 20.00 / TEKRARI YOK!

@xemrexxx, @Bully, @cookies, @destere, @mrt-06, @gözlemci
bir ben öpemedim kurbağa bile öpmüş :F

bölümü izledim çok güzeldi yine ama çok hızlı gidiyor umarım ileride problem olmaz bu :)
meryem karakterini sevdim haftaya derin şevketle iyi atışacaklar :) bir de adı meryem özer miş çok güzel çağrışımlar yapıyor :F @Bully @yatutarsa :A

selin ve orhan gerçekleri öğrendi bebeğin babasının ertan olduğunu biliyiler
şevket orhanla fatihi kullaniyi meryem zeyneple konuşmasın diyer
mustafanın ertandan kurtulma yolu güzeldi :F rusyaya gönderdi ertoşu :F
fadik ile pc çocuğu arasında da bişiler olacak gibi
ayfer in kızı şazimente kısmet arıyorlardı bu oğlan şazimenti b3eğenmez diyip vazgeçtiler bu şaziment bence @Çiğdem- çıkacak :F @destere @cookies @aserat54

bölümü izledim çok güzeldi yine ama çok hızlı gidiyor umarım ileride problem olmaz bu :)
meryem karakterini sevdim haftaya derin şevketle iyi atışacaklar :) bir de adı meryem özer miş çok güzel çağrışımlar yapıyor :F @Bully @yatutarsa :A

selin ve orhan gerçekleri öğrendi bebeğin babasının ertan olduğunu biliyiler
şevket orhanla fatihi kullaniyi meryem zeyneple konuşmasın diyer
mustafanın ertandan kurtulma yolu güzeldi :F rusyaya gönderdi ertoşu :F
fadik ile pc çocuğu arasında da bişiler olacak gibi
ayfer in kızı şazimente kısmet arıyorlardı bu oğlan şazimenti b3eğenmez diyip vazgeçtiler bu şaziment bence @Çiğdem- çıkacak :F @destere @cookies @aserat54
Biraz saçmalamaya başladılar sanki? :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto