'Aşk Yeniden' 1 Yaşında!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,925
Puanı
1,061
FOX'un sevilen dizisi Aşk Yeniden, sonunda 1. yaşına girdi.

Kadrosunda Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Tamer Levent, Lale Başar, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Sema Keçik, Can Sipahi, Nilay Deniz, Tunca Aydoğan, Esin Gündoğdu, Tuna Arman, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Miray Akovalıgil, Emre Erkan, Mert Öner, Tevfik İnceoğlu, Barış Yalçın, Alican Uğur, Nazlıhan Başak İlhan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Kasım Yağız & Musa Yiğit Sayın ve Tülin Oral'ın yer aldığı yapım, 10 Şubat 2015'te yayın hayatına başladı.

Geçtiğimiz aylarda Altın Kelebek'te Özge Özpirinçci'ye 'En İyi Kadın Oyuncu', Ersoy Güler, Ramazan Demirli, Selin Arapkirli ve Feraye Şahin'e de 'En İyi Senaryo' ödüllerini kazandıran yapım, ilk bölümüyle AB'de 1. olmuş; 17 Şubat'taki ikinci bölümünde de büyük bir sıçrama yaparak AB ve ABC1'de yaklaşık 12,5 reyting almayı başarmış ve rekor reytinglerine ulaşmıştı.

BÖLÜMLERTOTALABABC1
1. BÖLÜM5.907.896.86
2. BÖLÜM10.8012.3212.40
İlk fragmanıyla gönüllere taht kuran dizinin ilk bölümünü izlediğimizde beklentilerimizin boşa çıkmadığını gördük. Öte yandan Zeynep ve Fatih çiftinin öyküsüyle başlayan dizi, zamanla ortaya çıkan Orhan & Selin, Fadik & Mete, Şevket & Meryem ve Ayfer & Darbeli ilişkileriyle de izleyicinin keyfine keyif kattı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği yapımın ilk sezonu 16 Haziran 2015'te son bulmuş; hali hazırda devam etmekte olan 2. sezon da 15 Eylül akşamı izleyici karşısına çıkmıştır. O karlı şubat gününden beri salı akşamlarına renk getirmeye devam eden Aşk Yeniden, bu gece itibariyle 41. bölümünü de geride bıraktı.

Aşk Yeniden, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de FOX ekranlarında!

Diziyle ilgili en özel videoları burada bulabilrsiniz:
https://www.youtube.com/results?search_query=aşk+yeniden

Son düzenleme:
Tebrikler diziye
Bu sezon bölük pörçük izlesem de ilk sezonu efsaneydi. Arada geceleri bakıyorum hala denk gelirsem.

Tebrikler diziye. Son zamanların en kaliteli dizilerinden. Gerçekten oyunculuklarıyla, senaryosuyla, komedisiyle, dramıyla çok iyi bir dizi.

41.bölüme özel 41 kere maşallah diyelim biz de o zaman

Son düzenleme:
Tebrikler fatih-zeynep- darbeli-ayfer-saziment-son osmanli-mukaddes ve diger herkes

Tebrikler diziye.
İlk 7-8 bölümünü izlemiştim ama sonra Survivor başlayınca bırakmak durumunda kaldım. Tekrarlarına denk geldikçe bakmaya çalışıyorum, desteklediğim bir dizi. Sezon sonunu görür umarım.

İyyy macun icin diziyi biralmis.ss

Tebrikler, ilk bölümlerini ben de izlemiştim. Şimdi gece tekrarlarına denk geldikçe bakıyorum özellikle Şaziment karakteri süper olmuş, sonunda bilgisiyar başından kaldırmışlar. En son düzenli izlediğimde gizemini koruyordu.
Diğer oyuncuların uyumu da başarılı.

o çocuğun babasını saçmaladıkları an bıraktım diziyi yoksa mükemmel bir komediydi