cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,218
- Puanı
- 1,060
O iş çok akiciydi. Daha çok beğenilmistisen çal kapımı nasıl tuttu peki?
O iş çok akiciydi. Daha çok beğenilmistisen çal kapımı nasıl tuttu peki?
Bu tanıtım da iyi olmuş. İnternetten bu bölüme de şans vereceğim bakalım.2. Bölüm 3. Fragman
Bölüm iyi başladı, ilk bölüme göre gayet iyi. Bakalım bölüm sonuna kadar öyle mi gidecek, yazarım.Ben beğendim hande ile barış süperdi
Tanıtım iyi duruyor haftaya da internetten izlerim. 2. Bölüm'ü daha bitiremedim ama iyi akıyor. @Angelica3. Bölüm Fragmanı
Tanıtım iyi duruyor haftaya da internetten izlerim. 2. Bölüm'ü daha bitiremedim ama iyi akıyor. @Angelica
Bölümü internetten bitirdim şimdi, artma şansı var reytingin az da olsa. Bölüm iyi aktı. Gelecek hafta da şans veririm internetten.bugün izleyemedim ya
Bölümü internetten bitirdim şimdi, artma şansı var reytingin az da olsa. Bölüm iyi aktı. Gelecek hafta da şans veririm internetten.
Çünkü TV seyircisine uygun değil aslında 2. Bölüm'ü ile toparlasa da ondan.Maalesef düşük gelmiş ya
Bu tanıtım da iyi duruyor. Artacak mı bakalım?3. Bölüm 2. Fragman
3. Bölüm'ü internetten izlemeye başladım, fena gitmiyor yine. Ama dizi baştan kaybetti çünkü soğuk bir iş algısı oluştu.Maalesef düşük gelmiş ya
çok iyiydi bölüm3. Bölüm'ü internetten izlemeye başladım, fena gitmiyor yine. Ama dizi baştan kaybetti çünkü soğuk bir iş algısı oluştu.
Bölüm iyi aktı bitirdim şimdi ben de. Artış gelecek mi bakalım?çok iyiydi bölüm
Bölüm iyi aktı bitirdim şimdi ben de. Artış gelecek mi bakalım?
4. Bölüm tanıtımı daha çıkmamış. Artış yaşadı dün. Ona göre senaryo daha iyi olursa, artış sürer.artmış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?