Aşk Oyunu Tekrarlarıyla ATV'de!

Alemin Kralı zaten yayınlandı ama. Saat 12'de ve 16.30 olmak üzere 2 kere yayınlanacak. 10-12 arası da Aşk Oyunu yayınlanır işte. Başka ne koyacaklar ki...

Anlatamıyorum galiba. :) Atv yayın akışını değiştirdi...

Yeni yayın akışı Pazartesinden itibaren:

08.40 Selana
10.20 Alemin Kralı
12.30 Çocuklar Duymasın
14.35 Hz. Ömer
15.30 Özgür Lezzetler
16.30 Alemin Kralı
18.20 Resullahın İzninde

Yani "Aşk Oyunu" adlı dizi sadece bugünlük yayınlandı. :)

Anlatamıyorum galiba. :) Atv yayın akışını değiştirdi...

Yeni yayın akışı Pazartesinden itibaren:

08.40 Selana
10.20 Alemin Kralı
12.30 Çocuklar Duymasın
14.35 Hz. Ömer
15.30 Özgür Lezzetler
16.30 Alemin Kralı
18.20 Resullahın İzninde

Yani "Aşk Oyunu" adlı dizi sadece bugünlük yayınlandı. :)

Bir şey anlatmamıştın ki zaten. :D Direkt yayın akışını koysaydın uzatmaya gerek kalmayacaktı...

yazukk darksal lordlyle tartisiyor :))))) darksal ozur dile bitsin bu tartisma kendine yazik etme :))))) canundan bezersin vallahi

Bir günlük yayınlandı dedim ve yerine Alemin Kralı yayınlanacak dedim, illa yayın akışını koymama gerek yok. Sen dediğime inanmayıp uzattın. :)

Sadece aradaki boşluğa ne koyulacağını merak ettim. Hz. Ömer varmış. Niye inanmıyım ya sana. :D

Sadece aradaki boşluğa ne koyulacağını merak ettim. Hz. Ömer varmış. Niye inanmıyım ya sana. :biggrin:

Bu dizi sadece bugün yayınlandı, haftaya pazartesinden itibaren bu saatte Alemin Kralı yayınlanacak. :)

Alemin Kralı zaten yayınlandı ama. Saat 12'de ve 16.30 olmak üzere 2 kere yayınlanacak. 10-12 arası da Aşk Oyunu yayınlanır işte. Başka ne koyacaklar ki...

Aşk Oyunu bir kere yayınlandı yerine Alemin Kralı yayınlanacak diyorum , senin yazdığın cevap "10-12 arası da Aşk Oyunu yayınlanır işte.Başka ne koyacaklar ki..." :)

Buradan anlaşılan "niye inanmıyım sana" dediğine göre yorumları okumadan cevap yazıyorsun o halde. :)

Aşk Oyunu bir kere yayınlandı yerine Alemin Kralı yayınlanacak diyorum , senin yazdığın cevap "10-12 arası da Aşk Oyunu yayınlanır işte.Başka ne koyacaklar ki..." :)

Buradan anlaşılan "niye inanmıyım sana" dediğine göre yorumları okumadan cevap yazıyorsun o halde. :)

Yahu orayı anladım. Araya derken onu kastetmedim ki zaten.

Sonuçta Alemin Kralı'nı geriye çekince eski yeri boş kalıyordu. Ben de oraya koyacak bişeyleri olmadığını düşünmüştüm ama Hz. Ömer tekrarı varmış.

Her yorumu okuyup anlayabiliyorum. Sakin. :)

Son düzenleme:
Yahu orayı anladım. Araya derken onu kastetmedim ki zaten.

Sonuçta Alemin Kralı'nı geriye çekince. Eski yeri boş kalıyordu. Ben de oraya koyacak bişeyleri olmadığını düşünmüştüm ama Hz. Ömer tekrarı varmış.

Her yorumu okuyup anlayabiliyorum. Sakin. :)

Okuyup anlamıyorsun demedim zaten. :)

İlk yorumunda araya kelimesini kullanmamışsın bile, direk sorsan boşluğa ne koyucaklar cevaplardım. :)

Sen en son söylüyorsun araya ne koyucaklarını merak ettim diye. :D

Okuyup anlamıyorsun demedim zaten. :)

İlk yorumunda araya kelimesini kullanmamışsın bile, direk sorsan boşluğa ne koyucaklar cevaplardım. :)

Sen en son söylüyorsun araya ne koyucaklarını merak ettim diye. :D

Araya virgül koyayım pardon. Okuyorum, anlıyorum yazarsam daha anlaşılır olur. :) Hem okuyorum hem de anlıyorum...

O saat aralığı boş kalırsa Atv ne koyabilir diye düşündüm. Yahşi Cazibe'yi kaldırdılar başka aklıma bir şey gelmedi. Bundan dolayı yayın akışını Atv değiştirmez diye düşündüm. Sonra araya ne koyabileceğini merak ettim ve sen tüm yayın akışını yazınca Hz. Ömer olduğunu gördüm ve atv'nin böyle bir akış yapabileceği aklıma yattı, merakım da gitmiş oldu. :) Olay bu yani. :) İlk amacım orada ne olduğu değildi. Sonra şekillendi. :D

Araya virgül koyayım pardon. Okuyorum, anlıyorum yazarsam daha anlaşılır olur. :) Hem okuyorum hem de anlıyorum...

O saat aralığı boş kalırsa Atv ne koyabilir diye düşündüm. Yahşi Cazibe'yi kaldırdılar başka aklıma bir şey gelmedi. Bundan dolayı yayın akışını Atv değiştirmez diye düşündüm. Sonra araya ne koyabileceğini merak ettim ve sen tüm yayın akışını yazınca Hz. Ömer olduğunu gördüm ve atv'nin böyle bir akış yapabileceği aklıma yattı, merakım da gitmiş oldu. :) Olay bu yani. :) İlk amacım orada ne olduğu değildi. Sonra şekillendi. :D

Tamam, anlaşıldı. :)