Aşk Mantık İntikam - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Bu yaz sizi Burak'a doyuracağım. :A Biraz da yakışıklı, kaliteli oyuncuları göze sokmak gerek. :A
1622397991961.png

Yaz boyu böyle fotoğraflar göreceğiz demek ki. :A

Yazı zor çıkaracağı çok belli olan bir projeyi neden seçersiniz ki. İlhan ve Burcu için konuşuyorum. Diğer iki oyuncunun vasat yaz dizisi oyuncularından bir farkı yok zaten.

Fragman da beni izleme diye bağırıyor.

Cuma gününü beklemiyordum ben ama Cuma gününe kimse gelmedi şansı var :D Total'de Kırmızı Oda'yı geçer bence :F

İsim kötü, kadro iyi ama fragmanda aşırı bir yapaylık, basitlik sezdim. En son bu yapaylığı yine bir Burcu Özberk dizisi olan Şahane Damat'ta hissetmiştim. :A

Günü iyi, yazı çıkarır gibi.

Murat Soner'in töre namıs intikom üçlüsünü toplayıp adını vermişler gibi adı :A :A

Bu tanıtım da olmuş. :Z Dizideki sıcaklık fragmandan hissediliyor, benden de kesin şans geliyor. Bu arada o kostümlü sahnenin tanıtımda olmasına şaşırdım. :A

Gülin'i de (Çağla) ilk bölümde görsek güzel olurdu ama dizide olsa da olmasa da önemli değil, bu şekilde bile dizi mükemmel olur. :Z

Her gün aynı hikayelerle aşk adı altında diziler başlıyor Hadi bakalım reyting savaşını kim kazanacak?