NOW Aşk Mantık İntikam - Dizi Yorumları

Ozan'ın Menekşe'ye anne demesi...
Çok güzeldi bu da ne hakkaniyetli çocuk olduğunun anlamına geliyor😉
Çınarın suçu ne
Neden bu adamın yüzü hiçbir zaman gülmüyor
Bazılarının üzerine rolleri yapışıyor işte
Çok güzel eğlenceli güzel bir bölüm izledik bayıldım valla
Ben de ya çok çok güzel inşallah hiç bozmaz böyle devam eder
------

İlk bölümü tekrarlarından izledik yeni bölüme gününde baktım ikinci bölüm oturmuştu dizi çok sevdim bu yaz gerçekten güzel işler çıkıyor geçen sene dizileri gününde izleyip sonra bırakmıştım inşallah bu sene öyle olmaz😉

Tek katıldığım Ozan eski hali neden o kadar pespaye silik bir karakter gibi göstermişler özellikle saçları Esra o zamanlarda aynı Esra ama Ozan öyle mi ya dizilerin hep yaptığı şeyler bunlar nedense

Cuma gününün yorum konusunu uplatmak yerine reyting ile ilgili buraya yazayım.

Dizi aldığı bu oranları sonuna kadar hak ediyor, hatta daha fazlasını da. Sezon bitene kadar ben 9+ reyting göreceğini düşünüyorum, hatta sürpriz yapıp 10+ barajını da geçebilir.

Yapım şirketinde her ne kadar No 9 Productions yazsa da, Medyapım'ın katkısı vardır diye düşünüyorum. Uyarlama işlerinde çok başarılı bir şirket ve izleyicinin seveceği işleri uyarlıyorlar.

Her ne kadar sevmesem de İlhan ve Burcu güzel bir uyum yakaladılar, bu uyum izleyiciye geçti. Başroller kadar yan rollerin de hikayesi çok iyi. Umarım böyle devam eder dizi

Henüz ikinci bölümünü tam izlemedim ama parça parça 5 video izledim..yarısı bitti

Benim gibi yerli dizilerden hele yaz dizilerinden uzak biri bile sevdiyse; oranlarının yükselmesi ve yaz döneminde YENİ başlayan diziler içinde en çok tercih edilen;sosyal medya dahil...şaşırtıcı bir durum değil.

Sanırım Burcuya Fox daki dramdan sonra bu dizi gayet iyi geldi.

Reactions: Emre Ozansoy