Perşembe günü istanbulda kimin maçı oynandıBeşiktaşa yine saldırmıyorlardır inş
Ama ölmeyi değil süründürmeyi sever yoksa oyuncağı elinden alınmıs gibi olurFORUMUN AZRAİLİ O DA
Ne oldu cnmDünkü maç pahalıya geldi bana eve giderken
Taksiyle eve gidiyim Bütün parama sebep olduNe oldu cnm
Aaa tövbe tövbe maçamı gitmiştin 😱Taksiyle eve gidiyim Bütün parama sebep oldu
Bide eve kadar yürüdüm
Hayır kazara orda indim ordan eve yürüdüm benim o stada gitmişliğim var sınıf arkadaşım için girdim çocukten ardından kaybettiniz bir maçıAaa tövbe tövbe maçamı gitmiştin 😱
Uzakmıydı cnmHayır kazara orda indim ordan eve yürüdüm
Yol kapanıyorParanmı kalmamıştı yeni taksiye neden binmedin
Aaa anladım şimdi cnm Kötü tesatüf olmuş iyi yürümüşsünYol kapanıyor
Ders saat 15 teydi 2 hafta sonra beşiktaş deplasmanda rahatım Türkiye kupasında olmamanız bana avantajAaa anladım şimdi cnm Kötü tesatüf olmuş iyi yürümüşsün
Maça gidecenmi cnmDers saat 15 teydi 2 hafta sonra beşiktaş deplasmanda rahatım Türkiye kupasında olmamanız bana avantaj
gitmiyorum bir kere gittim kadıköye fenerbahçe maçına 1-0 bitti portekizde 3-1 yenildiMaça gidecenmi cnm
Aaa kavga çıkıyor evet gitmegitmiyorum bir kere gittim kadıköye fenerbahçe maçına 1-0 bitti portekizde 3-1 yenildi
@Çiğdem-
aa sen olmasan bende yapamam alır başımı giderimAma ölmeyi değil süründürmeyi sever yoksa oyuncağı elinden alınmıs gibi olur
Özellikle rahmetli ile ben olmazsak yapamaz @xemrexxx Hobi gibi bizle uğraşmayı hobi edinmiş adam onunda zevki bu