Havalimanınız nasıl çiğdem hanım
Son sahne nasil @Harunnn60 @Çiğdem-
pompiyin sorusunu cevapla şimdi ayoll
pompy nin sorusunu cevapla gaga? kaçışın yok o soruya cevap vermen lazım
Havalimanınız nasıl çiğdem hanım
Son sahne nasil @Harunnn60 @Çiğdem-
pompiyin sorusunu cevapla şimdi ayoll
anladınmı son sahneyi @desterepompy nin sorusunu cevapla gaga? kaçışın yok o soruya cevap vermen lazım
anladınmı son sahneyi @destere
Hhaha şimdide sen cevapla @destere @Harunnn60pompy nin sorusunu cevapla gaga? kaçışın yok o soruya cevap vermen lazım
Bu her şeyi izleyen kız kim nasıl her şeyden haberi oluyor Bütün Kızlar tehlikede Hatta ekipte olanlar bile bu kız kim nereye bağlanıcak iş bundan tam 11 yıl öncesinemi acaba bir ikiz bebeklerden birisi satılmak için kaçırılıyor ekip o kaçıranın cesedini buluyor ve o bebeği eşine veren uyuşturucu mafyasının adamı bakalım ne olacak ardından o bebeği kaçırılan adamla sevgili olması hepsi Ali ozan Müdüre yaklaşıp her şeyi öğrenmekmiş @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @destere cuma günü Yenisuda
Kıskandın sankı @Harunnn60 ı pompy yanıma koyup seni uzağa itmesine Hep harun kıskanacak değilyaetiketlemedeki sıralama müthiş.. artık pompy beni etiket listesinin istenmeyenler kısmına atmış yavaş yavaş..
ilk göz ağrıları @Çiğdem- le @Harunnn60 muş bense şimdilik dördüncülükte yer alıyorum yakında ilk onuna bile giremeyeceğim pompynin? işte o gün haber verin bana, o gün ne güzel bir gündür kimbilir
Başına taş mı düştü acaba Eskiden kıskansa da çaktırmazdı Bu aralar sende bana ilgilisin ya patladı adam daKıskandın sankı @Harunnn60 ı pompy yanıma koyup seni uzağa itmesine Hep harun kıskanacak değilya