Haftaya kiralık aşkın kitlesiyle 4 olmazsa seneye zor bulursun bu diziyi sen ayollinşallah öyle olurzaten turhan sultan serenay sarıkaya olacak diyolla sen seneye izlemezsin seni şutlayıp @Bully i eklicem kadroya
Haftaya kiralık aşkın kitlesiyle 4 olmazsa seneye zor bulursun bu diziyi sen ayollinşallah öyle olurzaten turhan sultan serenay sarıkaya olacak diyolla sen seneye izlemezsin seni şutlayıp @Bully i eklicem kadroya
kız 2 reytingle 40 bölümü devirdik nanik sanaHaftaya kiralık aşkın kitlesiyle 4 olmazsa seneye zor bulursun bu diziyi sen ayoll
ab tekrar 3 oolmuş 4 de olursa paçayı kurtarır ayoll cesur yürek gibikız 2 reytingle 40 bölümü devirdik nanik sana
O logo olmadıktan sonra boşşşşşşşşşş.bu dörtlüyü seneye komple köseme alalım bence hazır timsle bi yapım ortak olmuş@Çiğdem- @destere @mrt-06 @eskici @dosimosi @vadikızı @cookies @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53616
logo fakir ama bizim ücreti karşılayamazO logo olmadıktan sonra boşşşşşşşşşş.
Sanki Tilki TV çok karşılıyor, Tims figüranlardan kısıyor.logo fakir ama bizim ücreti karşılayamaz
ayol yeni akit gazetesi bile diziyi o ka kötülemesine rağmen timur savcı en çok kaznaan yapımcı diye yazıyor hayali haberlere inanma ya da inanmış gibi satma bizeSanki Tilki TV çok karşılıyor, Tims figüranlardan kısıyor.
Onları takan mı var ya.ayol yeni akit gazetesi bile diziyi o ka kötülemesine rağmen timur savcı en çok kaznaan yapımcı diye yazıyor hayali haberlere inanma ya da inanmış gibi satma bize
geçen sene yalanladılar artık uğraşmıyorlarOnları takan mı var ya.Hayali olsa yalanlama gelirdi neticede büyük bir iddia.
Ayrıca biz sadece Seda'ma 1.2 milyon TL veriyoruz, senin Kösem'in maaliyeti bir Seda Sayan zor ediyor ya da edemiyor.
Yav he he diyorum sana.geçen sene yalanladılar artık uğraşmıyorlar
sedanın aylığıdır obiz zaten fox tan sezon başı 1.35 milyondan 39 bölüm parası aldık 50 milyon lira cepte
şovdan stara transfer olurken de 50 milyonu peşin almıştık unuttun galibaYav he he diyorum sana.
Hayır haftalık ödeme yapılıyor daha sektörden haberin yok.Bu devirde kim 50 milyon peşin verir Allah aşkına şu yazdığına inanıyor musun?
Saçmalama ne 50 milyon TL'si? 1 milyon TL transfer ücreti aldılar.şovdan stara transfer olurken de 50 milyonu peşin almıştık unuttun galibaayol gündüz kuşağında o ka reklam geliri yok zaten seda da mügosh gibi rakipsiz biri değil aylıktır 1.2 milyon
yok artık 😱 my haberlerini nbenden iyi bildiğini mi iddia ediyorsun 😱 yemeğine zehir at şunun @Çiğdem-Saçmalama ne 50 milyon TL'si? 1 milyon TL transfer ücreti aldılar.Daha iyi ya işte rakiplerinin önünde her gün.Hatta daha geçen Mesut Yar yazmıştı haftalık 1 milyon TL'yi geçiyor maaliyetleri diye.
O haber sadece MY değil ki Show'la da ilgili o yüzden iddia değil kesin biliyorum, hatta @dizi kolik kardeşimle konuşmuktuk bu konuyu çok iyi hatırlıyorum 1 milyon TL'ydi.yok artık 😱 my haberlerini nbenden iyi bildiğini mi iddia ediyorsun 😱 yemeğine zehir at şunun @Çiğdem-
şimdi baya organizre olmuşar tüm locaya otel ayarlıyorlar falan olabilirbiricik dizim elif in bile maliyeti 1 milyonu geçiyor haftalık konumuz sedanın aldığı para değil miydi ben mi yalış analadım
la ben en başta sedaya haftalık o ka veriyorlar dedin diye anladım yani sadece seda sayana programsa olabilirO haber sadece MY değil ki Show'la da ilgili o yüzden iddia değil kesin biliyorum, hatta @dizi kolik kardeşimle konuşmuktuk bu konuyu çok iyi hatırlıyorum 1 milyon TL'ydi.
Anla işte ya 1 milyon TL'den fazla içinde her şey var. Ayrıca sektörde ödemeler aylık değil haftalık yapılıyor, basına yansıyan miktar 1.2 milyon ise bu haftalık ödemesi.
Aşık mı oldun nedir bu algıda düşüklük. Eskiden leb demeden yılanı anlardın.la ben en başta sedaya haftalık o ka veriyorlar dedin diye anladım yani sadece seda sayana programsa olabilir
my konusunda oterite bizizneyse ben huzur sokağı izlemeye gidiyorum yabancı dizi olanını yani dönem dizisi olanı @Forumdash ın övdüğü atv dizisini değil
hhhahaha aaa tam bulmuslar birbirlerinituvale bu kımıl zararlısını yazan senaristler cehennemin dibine düşesiniz inşallah.ss @Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53752 Ekli dosyayı görüntüle 53753
tuvale bu kımıl zararlısını yazan senaristler cehennemin dibine düşesiniz inşallah.ss @Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53752 Ekli dosyayı görüntüle 53753
ama sen 30 yıldır birini bulamadınhhhahaha aaa tam bulmuslar birbirlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?