Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

Sanki Tilki TV çok karşılıyor, Tims figüranlardan kısıyor.
ayol yeni akit gazetesi bile diziyi o ka kötülemesine rağmen timur savcı en çok kaznaan yapımcı diye yazıyor hayali haberlere inanma ya da inanmış gibi satma bize

ayol yeni akit gazetesi bile diziyi o ka kötülemesine rağmen timur savcı en çok kaznaan yapımcı diye yazıyor hayali haberlere inanma ya da inanmış gibi satma bize
Onları takan mı var ya.
Hayali olsa yalanlama gelirdi neticede büyük bir iddia.

Ayrıca biz sadece Seda'ma 1.2 milyon TL veriyoruz, senin Kösem'in maaliyeti bir Seda Sayan zor ediyor ya da edemiyor.

Onları takan mı var ya.
Hayali olsa yalanlama gelirdi neticede büyük bir iddia.

Ayrıca biz sadece Seda'ma 1.2 milyon TL veriyoruz, senin Kösem'in maaliyeti bir Seda Sayan zor ediyor ya da edemiyor.
geçen sene yalanladılar artık uğraşmıyorlar

sedanın aylığıdır o
biz zaten fox tan sezon başı 1.35 milyondan 39 bölüm parası aldık 50 milyon lira cepte

geçen sene yalanladılar artık uğraşmıyorlar

sedanın aylığıdır o
biz zaten fox tan sezon başı 1.35 milyondan 39 bölüm parası aldık 50 milyon lira cepte
Yav he he diyorum sana.

Hayır haftalık ödeme yapılıyor daha sektörden haberin yok.
Bu devirde kim 50 milyon peşin verir Allah aşkına şu yazdığına inanıyor musun?

Yav he he diyorum sana.

Hayır haftalık ödeme yapılıyor daha sektörden haberin yok.
Bu devirde kim 50 milyon peşin verir Allah aşkına şu yazdığına inanıyor musun?
şovdan stara transfer olurken de 50 milyonu peşin almıştık unuttun galiba
ayol gündüz kuşağında o ka reklam geliri yok zaten seda da mügosh gibi rakipsiz biri değil aylıktır 1.2 milyon

şovdan stara transfer olurken de 50 milyonu peşin almıştık unuttun galiba
ayol gündüz kuşağında o ka reklam geliri yok zaten seda da mügosh gibi rakipsiz biri değil aylıktır 1.2 milyon
Saçmalama ne 50 milyon TL'si? 1 milyon TL transfer ücreti aldılar.
Daha iyi ya işte rakiplerinin önünde her gün.
Hatta daha geçen Mesut Yar yazmıştı haftalık 1 milyon TL'yi geçiyor maaliyetleri diye.

Saçmalama ne 50 milyon TL'si? 1 milyon TL transfer ücreti aldılar.
Daha iyi ya işte rakiplerinin önünde her gün.
Hatta daha geçen Mesut Yar yazmıştı haftalık 1 milyon TL'yi geçiyor maaliyetleri diye.
yok artık 😱 my haberlerini nbenden iyi bildiğini mi iddia ediyorsun 😱 yemeğine zehir at şunun @Çiğdem-

şimdi baya organizre olmuşar tüm locaya otel ayarlıyorlar falan olabilir
biricik dizim elif in bile maliyeti 1 milyonu geçiyor haftalık konumuz sedanın aldığı para değil miydi ben mi yalış analadım

O haber sadece MY değil ki Show'la da ilgili o yüzden iddia değil kesin biliyorum, hatta @dizi kolik kardeşimle konuşmuktuk bu konuyu çok iyi hatırlıyorum 1 milyon TL'ydi.

Anla işte ya 1 milyon TL'den fazla içinde her şey var. Ayrıca sektörde ödemeler aylık değil haftalık yapılıyor, basına yansıyan miktar 1.2 milyon TL ise bu haftalık ödemesi.

la ben en başta sedaya haftalık o ka veriyorlar dedin diye anladım yani sadece seda sayana programsa olabilir

my konusunda oterite biziz
neyse ben huzur sokağı izlemeye gidiyorum yabancı dizi olanını yani dönem dizisi olanı @Forumdash ın övdüğü atv dizisini değil

Aşık mı oldun nedir bu algıda düşüklük. Eskiden leb demeden yılanı anlardın.

Bende yeni dizilere başlıycam şu misafirler gitsin.
Brokin Nine mi neydi ona.

hhhahaha aaa tam bulmuslar birbirlerini