Babaanne telefondda haşmetle konustu teli kapadi sandi kendi kendine evlenmek istemediğini söylrdi hssmet duydu küstü gityi.ssŞuan izleyemiyorum da Haşmet dedenin ilişkisi niye bozduldu.
Babaanne telefondda haşmetle konustu teli kapadi sandi kendi kendine evlenmek istemediğini söylrdi hssmet duydu küstü gityi.ssŞuan izleyemiyorum da Haşmet dedenin ilişkisi niye bozduldu.
Ama neden öyle dedi ki evlenmeyi isteyen o değil miydi .ss Ah zaten gençliğinde de yapmış yapacağını yine dedenin duygularıyla oynuyor. 😡Babaanne telefondda haşmetle konustu teli kapadi sandi kendi kendine evlenmek istemediğini söylrdi hssmet duydu küstü gityi.ss
Hasmet dede dag evinde hasyalandi ateşi var azime nine gelip bakacak gibiAma neden öyle dedi ki evlenmeyi isteyen o değil miydi .ss Ah zaten gençliğinde de yapmış yapacağını yine dedenin duygularıyla oynuyor. 😡
@Çiğdem- olgun çiftlerin romantik sahnesini kaçırma.Hasmet dede dag evinde hasyalandi ateşi var azime nine gelip bakacak gibi
@Çiğdem- olgun çiftlerin romantik sahnesini kaçırma.
sizin içiniz çürümüz bee gençlerin izlediği Şeylere bak ayollHasmet dede dag evinde hasyalandi ateşi var azime nine gelip bakacak gibi
Host senn çift anlayişin memeden ibaretsizin içiniz çürümüz bee gençlerin izlediği Şeylere bak ayoll
shadowhunters konusuna git sen cookies gelmiş yakala ayollHost senn çift anlayişin memeden ibaret
Alintiladim hemenshadowhunters konusuna git sen cookies gelmiş yakala ayoll
Alintiladim hemen
Tuval çok güzel haddini bildirdi senin oğlana
yarışmaları huzur evine çeviriyorsunuz zaten ayoll senle emre özellikle
hande erçele yazık oliyir, gül gibi kız fok gibi dizide harcanıyor
tims ile bi yapım (bu dizinin yapımcısı) birleşmiş ortak dizi yapacaklarmış hande gelecek sene köseme gelsin senin beklediğin tarhana aman turhan sultan olarakhande erçele yazık oliyir, gül gibi kız fok gibi dizide harcanıyor
tims ile bi yapım (bu dizinin yapımcısı) birleşmiş ortak dizi yapacaklarmış hande gelecek sene köseme gelsin senin beklediğin tarhana aman turhan sultan olarak
aha duydunuz hande köseme gelirse izlicek bir numaralı fanı olacakmış destere totoşu şahit olun sonra lafından döner bu totoşöyle bişey olsun diziyi izlemeyen ahanda şöyle tekerlek gibin bişey olsunbüyük yemin ettim ama senin dediğin dedikodu aşamasını geçmezumarım kızı tarhana sultan olarak görebliriz öyle bir durumda sadece boğmaklada yetinmesin önce kösemi yeniçerilerin hizmetine versin bir iki ay sonra boğdursun
Çakma biz ile gerçek bizi aynı kefeye koyma ablacım...yarışmaları huzur evine çeviriyorsunuz zaten ayoll senle emre özellikle
mesajıma ters pandik atanlar sibel teyzeyi gözden çıkarmış demektirhande erçele yazık oliyir, gül gibi kız fok gibi dizide harcanıyor
bunları alın muratıda çıkarın ayoll bende bırakayım hemenbu dörtlüyü seneye komple köseme alalım bence hazır timsle bi yapım ortak olmuş@Çiğdem- @destere @mrt-06 @eskici @dosimosi @vadikızı @cookies @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53616
inşallah öyle olurbunları alın muratıda çıkarın ayoll bende bırakayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?