He yani kızı cümle içinde The gibi kullandın.şimdi ben hem koriş gibi markayım hem de safiye sultan gibi entrigan,güçlü ve asilim nasıl safiye sultanın alameti ''biz'' ise korişinki de ''kız'' dıray çk cahilsiniz.ss
He yani kızı cümle içinde The gibi kullandın.şimdi ben hem koriş gibi markayım hem de safiye sultan gibi entrigan,güçlü ve asilim nasıl safiye sultanın alameti ''biz'' ise korişinki de ''kız'' dıray çk cahilsiniz.ss
Sana bilinçli kız diyormus kız atacanşimdi ben hem koriş gibi markayım hem de safiye sultan gibi entrigan,güçlü ve asilim nasıl safiye sultanın alameti ''biz'' ise korişinki de ''kız'' dıray çk cahilsiniz.ss
Abicim kızmaya başladım.Sana bilinçli kız diyormus kız atacan
bir ziyaretçi falan takip ediyorsa bu manyaklar ne yapıyor diyordur hahahaAbicim kızmaya başladım.
Bence de iyice sıyırdık.bir ziyaretçi falan takip ediyorsa bu manyaklar ne yapıyor diyordur hahaha
hhahahah özlemişiz ama sohbetlerini cnmBence de iyice sıyırdık.
Teşekkürler ben de özlemişim aslında.hhahahah özlemişiz ama sohbetlerini cnm
Bizim bizliğimiz bizden ötürüdür.
Kim kimin fakesi belli değil bu forumda vlla bazen kendimden bile emin olamıyorum birisinin fakesi çıakrım diye hahahaBizim bizliğimiz bizden ötürüdür.
Bu kadında bir gün tarkanın yanında bir gün kenanın yanında şimdide oktayın yanına gelicek anlayamadım vlla @mrt-06al sana şimdi bütün gece kabus görEkli dosyayı görüntüle 52764
hepsi de senn sevdiğin erkekler kim bilir nasıl çatlyon yazarkenBu kadında bir gün tarkanın yanında bir gün kenanın yanında şimdide oktayın yanına gelicek anlayamadım vlla @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?