Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

reklam geliri diye bişi var 13 yıllık vadiyi ible bitiren
perşembe yüksek soyete var starınki dediğim gibi total d den yüksek geliri, fox kösemi aldı 1.3 milyon veriyor demek ki bir planı var, macun zaten yarışma koyarsa o da iyi alır reklam pastasından total d nin bodrum masalıyla şansı yok izleyici kitlesinden ötürü kiraz mevsimi 8-9 alkırken güllerin savaşından az reklam geliri varidi bodrum masalı da aynı kitle

Benim anlamadığım Bodrum Masalı'nın reklam kazancı düşük oluyor da senin Yüksek Sosyete nasıl yüksek oluyor ki? Onun da kitlesi gençler, Youtube'de vs. yorumlar belli oluyor. Bence Bodrum Masalı daha geniş kitleye hitap ediyor genç kadro dışında büyüklerin de payı çok dizide. Aha buraya yazdım reytingleri 5-6 bandında giderse günü değişmez. Mesut beyciğimiz yazmıştı alınan reytingle reklam çarpılıyor diye ABC1'de Gül'lerin Savaşı çok güçlüydü Kiraz Mevsimi Cumartesi'ye geçince zayıflamaya başlamıştı zaten. Cuma günkü gibi 7-8 reytingi yoktu.

Kösem zaten zararına yayınlanıyor şayet bahsettiğin kar olsaydı Star bırakmazdı.

ayol yüksek sosyete geçen seneki kırgınlar gibi bodrum masalı daha çok güneşin kızları
bodrum masalında büyükler var ama hikayeleri pek işlenmiyor dolandırıcı baba dışında
mesut yara bakma sen

alakası yok biz en yüksek teklifi verene gittik
vadi kulumuz 800 bin bölüm başı ücretle kanal bulamazken biz 1.3 milyona anlaştık star da cimrilik etmiyeymiş bak senin şov zamanında cimrilik etti muhteşem yüzyıl dünya çapında dizi oldu stara geçince

Yahu bu olayın büyüklükle küçüklükle de çok ilgisi yok daha 3 yıl önce Pepee'nin TRT'ye kazandırdığı 2 milyon tl diyorlardı.

Star Tuba'ya da dizi çekti, gıcık kapmışsındır şimdi. Gel bırak bu inadı da güçlerimizi birleştirip çifte beddua edip komple batıralım bu kanalı ne dersin?

Kösem'in bölüm başı ücreti 2 milyon diyordun 700 bin indirim olmuş olmuyor mu bu durumda.
Zaten 1.3 milyon da olsun o kadar tarihi dizi çekiyorlar normal bir dizi bile şimdi 700 bin liraya mal oluyormuş Sina beyciğimiz yazmıştı.

olabilir pepeenin o ka ürünü var tüm anaokulu çocukları pepee ürünü kullanıyor

kösem 1.5 milyon alıyordu stardan şimdi 1.3 milyon alıyor o da normal 2.5 reyting ortalamaya zaten ücret düşmedi bence beroş 110 bin alıyordu nurgül 60 bin alacak, biz safiye sultan hakkımızla 60 bin alıyorduk, etkisiz eleman kadir doğulu bile 40 bin alıyordu kısacası şişik ücretleri indirdiler sadece

1.3 alacak haberi de Uçankuş kaynaklı.
Gerçek rakam çok altında da olabilir zaten Fox Zuhal Topal'a bile aylarca ödeme yapamamış o diziye de 1.3 milyon sözü verdiğini hiç sanmıyorum verse bile 8 bölümde çekimleri durdururlar ödeme alamazlarsa. Kösem'in işi her türlü yaş gibi.

1.5 milyon haberi de mesut yar kaynaklıydı kabul gördü ne farkı var aralarında

kösemin yurtdışı geliri bölüm başı 900 binden 1.2 milyona çıkmış 1.5 öilyon olsun da herkes rahatlasın herhalde 4 reklam kuşağından 600-700 bin çıkarır eşek değil ya

Senin dışında kabul gören pek yoktu ne kabul görmesi.

Zuhal de haftada 5 gün yayınlanıp toplam 20 kuşak reklam veriyordu, umarım çıkarır
Ama Fox bu sene herhalde Amerika'dan para aldı gibi bu kadar dizi aldığına göre

hoşt herkesler kabul etti.ss

abd li fox un hain planları diyorsun yani

Senin hayal dünyanda olabilir.

Emperyalist Amerika'nın Türkiye'ye kirli oyunlarından biri de Fox'tur tabisi para gönderiyordur.
ranini ve tokyo kullarımızı takip ediyorum meryemle ilgili sinirlendikleri haberler kesin doğru oluyor
malum meryoşum ranini teyzeyi dizisinin lansmanına aldırmadı elemi kederi büyük o yüzden bu da doğru

ranini ve tokyo kullarımızı takip ediyorum meryemle ilgili sinirlendikleri haberler kesin doğru oluyor
malum meryoşum ranini teyzeyi dizisinin lansmanına aldırmadı elemi kederi büyük o yüzden bu da doğru
Niye almamış ki?
Artık onu bunu bilemiyorum ama EDHO'da da ön plana çıkamazsa komple silinip gidecek.

Niye almamış ki?
Artık onu bunu bilemiyorum ama EDHO'da da ön plana çıkamazsa komple silinip gidecek.
ayol kadın elem keder yaptı tokyo panpasıyla tek diziyle star olunmaz diye diye kötülediler gecenin kraliçesi hakkında binbir yalan haber çıkarttı

ne silinecek be baksana cem yılmazın film teklifi var gora nın devamıysa en az 3 milyon gişe garanti

Yalan mı tek diziyle star mı olunur.

GORA efsane filmdir gişe rekoru garantisi var ne yazık ki umarım Meryem sorun çıkartır yine.

Tuba zaten batıktı gönülçelenle , muratın suskunları senin kanaldaydı
Gönülçelen de ilk sezonu iyi reytingler alıyordu?

Suskunlar'ın ilk sezon reytingleri kötü değildi ikinci sezon da daha önce bahsettiğim gibi FETÖ bize operasyon yaptı ondan düştü.
Ayrıca Suskunlar hit bir işti Behzat gibi, Murat bu dizi sayesinde popi oldu.