'Aşk Hikayesi' Dizisi Warner Bros.'a Emanet!

Beğenmemiş haberleri çıktı.

Ay Yapım önce Kanal D`ye teklif götürür hep. 20 Dakika için de aynısı geçerliydi, ama Kanal D onu da kabul etmemişti ve dizi tutmadı. Umarım bu tutar. :)
Ay Yapım'ın her dizisini Kanal D ile görüştüğünü sanmıyorum. Öyle olsa Kanal D ne Karadayı'yı ne bu projeyi ne de 20 Dakika'yı kaçırırdı. 20 Dakika eğer Kanal D'de yayınlansaydı senaryo ile ilgili aksaklıklar olacağını sanmıyorum. Kanal D bu tür konularda önem gösteriyor çünkü...

Ay Yapım'ın her dizisini Kanal D ile görüştüğünü sanmıyorum. Öyle olsa Kanal D ne Karadayı'yı ne bu projeyi ne de 20 Dakika'yı kaçırırdı. 20 Dakika eğer Kanal D'de yayınlansaydı senaryo ile ilgili aksaklıklar olacağını sanmıyorum. Kanal D bu tür konularda önem gösteriyor çünkü...
Yine de maksimum 3-4 reyting alırdı.

Karadayı için görüşmedi çünkü Kenan kesin atv`yi istemiştir.

Ama bu dizi için görüştüğü haberleri çıktı daha yeni forumda.

Yine de maksimum 3-4 reyting alırdı.

Karadayı için görüşmedi çünkü Kenan kesin atv`yi istemiştir.

Ama bu dizi için görüştüğü haberleri çıktı daha yeni forumda.

Bir oyuncu benim bildiğim kadarıyla dizinin hangi kanalda olacağına karar vermez. Karar yapımcınındır her zaman. Oyuncuya teklif edilir dizideki rolü ona sadece kabul etmek yada etmemek düşer. Onların kanal seçimi yapması beklenmez...

Bu dizide belki iki tarafında istemediği pürüzler vardır eminim. Keşke bu pürüzler halledilebilseydi ama kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun yinede. Bekliyoruz, umarım gün seçimi de güzel olur da dizimiz kötü bir kaderi paylaşmaz...

Öyle olsa Yaban Çiçeği reklamlarını niye yeni Kavak Yelleri diye yaptırıyor. :)

onun masraf yok :) senaryosu tam belli dğeil o.c. de 2kız 2erkek var başrolde en azından izlediğim ilk sezon öyle gene esas oğlan var deniz gibi ama dizinin fanalrı tarafından tutualn isim öteki çocuk yani efe :) gene 4lü başka ilişkiler yaşıyor falan mine yerine koyduğumuz kız da böyle sürekli gitti kaldı durumu var dizide

- - - Ekleme - - -

Ve zaten gençlik dizisi olacak.. Yaban Çiçeği :)
bence yapım şirketlerindne kurutlmaya çalışıyor kanal d :)

Bir oyuncu benim bildiğim kadarıyla dizinin hangi kanalda olacağına karar vermez. Karar yapımcınındır her zaman. Oyuncuya teklif edilir dizideki rolü ona sadece kabul etmek yada etmemek düşer. Onların kanal seçimi yapması beklenmez...

Bu dizide belki iki tarafında istemediği pürüzler vardır eminim. Keşke bu pürüzler halledilebilseydi ama kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun yinede. Bekliyoruz, umarım gün seçimi de güzel olur da dizimiz kötü bir kaderi paylaşmaz...
Orasını bilemem tabii. Ama Kenan atv istemiştir yine de.

Bazı oyuncular tabii ki karar verebilir kanala. Örneğin Beren, Kenan, Halit Ergenç ve böyleleri. Kenanın atv dediğine eminim. :)

Neyse, zaten ben illa da Kanal D ile görüşüyor demedim. Sadece haberler çıktı beğenmemiş diye o yüzden. İşte haber:

Kanal D 'Aşk Hikayesi'ni Beğenmemiş!

kanal d nin 20 ddk yi kabul edeceğini sanmıyorum titiz davranır o konuda biz bile tuba hayranları hariç maksimum 5 reyting biçmişken kanal d yöneticielri de bunu görebilir :) lkaradayıya da ihtiyacı yoktu as yeterince iyi alıyordu oazartesileri as gidene kadar karadayı 8.5 u geçemesdi :)

Orasını bilemem tabii. Ama Kenan atv istemiştir yine de.

Bazı oyuncular tabii ki karar verebilir kanala. Örneğin Beren, Kenan, Halit Ergenç ve böyleleri. Kenanın atv dediğine eminim. :)

Neyse, zaten ben illa da Kanal D ile görüşüyor demedim. Sadece haberler çıktı beğenmemiş diye o yüzden. İşte haber:

Kanal D 'Aşk Hikayesi'ni Beğenmemiş!
Haberi gördüm bende ama dediğim gibi Kanal D'nin "Güzel Ve Çirkin" dizisinden daha mı kötü senaryosu ya da "Sırlar" dizisinden? Bu haber dediğim gibi safsatadan oluşuyor olabilir. Başka nedenler olduğu kesin bence...

Haberi gördüm bende ama dediğim gibi Kanal D'nin "Güzel Ve Çirkin" dizisinden daha mı kötü senaryosu ya da "Sırlar" dizisinden? Bu haber dediğim gibi safsatadan oluşuyor olabilir. Başka nedenler olduğu kesin bence...

Belki Ay Yapım hem Star hem Kanal D'yle konuşmuştur ve maddi anlamdan dolayı Star TV'yi seçmiş olabilir Esra.

onun masraf yok :) senaryosu tam belli dğeil o.c. de 2kız 2erkek var başrolde en azından izlediğim ilk sezon öyle gene esas oğlan var deniz gibi ama dizinin fanalrı tarafından tutualn isim öteki çocuk yani efe :) gene 4lü başka ilişkiler yaşıyor falan mine yerine koyduğumuz kız da böyle sürekli gitti kaldı durumu var dizide

- - - Ekleme - - -

bence yapım şirketlerindne kurutlmaya çalışıyor kanal d :)

Yavaş yavaş öyle oluyor evet..

Bu dizinin herkesin görüsüne ters olarak tutacagini düsünüyorum nedense, her ne kadar basrolleri begenmesemde. Hayirlisi olsun.

Evet böylece çok fazla para vermiş olmuyor diğer yapımcılara :)
bundan önce çarş-perş fgsn-kg ondan önce aşkımemnu-yap.d. vardsı koca 2 günü ay yapıma bırakıyordu çok riskli :) kendi yapımları hem daha ux-cuz hem de reyting açıısındna kötü değil

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy