Müjde'yi ecünnü olarak görmüyor musun?Melisa. Başka ecünnü mü var dizide?
Müjde'yi ecünnü olarak görmüyor musun?Melisa. Başka ecünnü mü var dizide?
Aaa yok Alev olarak görüyorum.Müjde'yi ecünnü olarak görmüyor musun?
Banada aralarında en soğuk gelen oyuncuMelisa. Başka ecünnü mü var dizide?
Hem soğuk hem yeteneksiz. Gider bizim erkolar da böylelerine aşık olur. @Bully @xemrexxx @Yakamoz-AsiBanada aralarında en soğuk gelen oyuncu
Dizi başından kendi sonunu belli etmişti. Kirli Sepeti nedeniyle kanala gıcık kapıyorum bu ara
Hem soğuk hem yeteneksiz. Gider bizim erkolar da böylelerine aşık olur. @Bully @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Kanala herkes gıcık kapıyor artık ama beter olsunlar kendi sonlarını getirdiler. Diziye ilk 10 dakika baktım ve kapattım hiç sarmadı, eksik bir şeyler vardı.
Atiye dizisinde öve öve bitiremiyorlardıHem soğuk hem yeteneksiz. Gider bizim erkolar da böylelerine aşık olur. @Bully @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Kanala herkes gıcık kapıyor artık ama beter olsunlar kendi sonlarını getirdiler. Diziye ilk 10 dakika baktım ve kapattım hiç sarmadı, eksik bir şeyler vardı.
Sevindirici bir haber.Tipim değil .ss
Abartıyorlar işte boş yere, balon anlayacağın.Atiye dizisinde öve öve bitiremiyorlardı
Ben ne o dizide nede Masumlar Apartmanında oyunculuğunu beğenmiyordum. Böyle bir kaç oyuncu var bana çok soğuk gelip dizilerden soğutan. Misal bir başka isim Melis Sezen. Sırf onun yüzünden Deha dizisinden soğudum Sadakatsizde göze batmıyordu ama Deha dizisinde mimikleri konuşması hatta yürüyüşü bir garip. Fazla kasıyor kendini
İzledin mi sen nasıldı?Bennu Yıldırımlar'ın önceki dizisi Arak / Kara 5 bölüm sürmüştü, bu onu bile göremeyecek.
Kadro güzel ama izlemeye değer bir şey yok, dijitale çekselerdi keşke. Reyting kaygısı olmadan TOD'da falan yayınlansa 20 bölüm çekerlerdi en kötü.
Dün gece tekrarının son kısımlarını yakaladım, ana konuyu falan bilmiyorum ama öyle içine çekecek bir hikayesi yoktu. Belki açılırdı ama zaman tanımadılarİzledin mi sen nasıldı?
Melisa'yı bütün now dizilerine koyma fikri çık aklımdan.Melisa. Başka ecünnü mü var dizide?
Dosinin düşüncelere aşık olmuş olabilirim. 😍🤩Atiye dizisinde öve öve bitiremiyorlardı
Ben ne o dizide nede Masumlar Apartmanında oyunculuğunu beğenmiyordum. Böyle bir kaç oyuncu var bana çok soğuk gelip dizilerden soğutan. Misal bir başka isim Melis Sezen. Sırf onun yüzünden Deha dizisinden soğudum Sadakatsizde göze batmıyordu ama Deha dizisinde mimikleri konuşması hatta yürüyüşü bir garip. Fazla kasıyor kendini
Kanal kapanır ayol o zaman.Melisa'yı bütün now dizilerine koyma fikri çık aklımdan.
------
Dosinin düşüncelere aşık olmuş olabilirim. 😍🤩
Valla hiç umrumda değil biliyor musun? Üstüne toprak atın, arkama dönüp bakmam bile. 😅😎Kanal kapanır ayol o zaman.
Aynı fikirdeyim, kendi düşen ağlamaz.Valla hiç umrumda değil biliyor musun? Üstüne toprak atın, arkama dönüp bakmam bile. 😅😎
Dizi TRT1'de yayınlanmış olup 27 bölüm sürmüştür. Lütfen Now ismi ile bu adı kirletmeyelim. Kendilerini çok severim. Türkiye'nin son komedi dizisidir. Şuanda hali hazırda ana ekranda komedi dizisi yayınlanmamaktadır. 😎🤩😞kendi düşen ağlamaz.
Hangi kısım? Ben iki oyuncuyu eleştirdimMelisa'yı bütün now dizilerine koyma fikri çık aklımdan.
------
Dosinin düşüncelere aşık olmuş olabilirim. 😍🤩