Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sebebini biliyorum işte bunun nedeni mi olurNeden ki![]()
Yoo konuşmadıkSebebini biliyorum işte bunun nedeni mi olurSebebi burada söylemem elbet, sanki hiç konuşulmamış mevzularmış gibi aman sen de
![]()
Bekar gezmeye devam edin bakalım bekarlık sultanlıkmış☺bu şarkıyı da cok severim ya
Aşk bir sudur iç iç müdür☺😀😁😂
Aman ben almıyım.Aşk bir sudur iç iç müdür☺😀😁😂
Sen de bekar gezmeye devam et o zamanAman ben almıyım.![]()
Mantık evliliği yapacak herif bulamazsam öyle olacak.Sen de bekar gezmeye devam et o zaman![]()
Ben ne zaman bir kıza aşık olsam en son dünyaya felaket geldi korona diye @serhattMantık evliliği yapacak herif bulamazsam öyle olacak.![]()
Ah ah ne olacak senin bu hallerin @pompy cok dertli görüyorum seni☺Ben ne zaman bir kıza aşık olsam en son dünyaya felaket geldi korona diye @serhatt
Şans işi gerçekten😉Hiçbiri dedim çünkü duruma göre değişir aslında mantık,görücü,aşk evliliği yapıp mutsuz olanda bulunuyor yada mantık,görücü,aşk evliliği yapıp mutlu olanlarda..Tercihlerden daha çok kişilerin mutlu olmaları kişiden kişiye değişiyor..
Aman vazgeç artık, bu dünya bir felaketi daha kaldıramaz.Ben ne zaman bir kıza aşık olsam en son dünyaya felaket geldi korona diye @serhatt
Ceyda mı yapıyor bunları reddettiğim için ilk okuldaykenAman vazgeç artık, bu dünya bir felaketi daha kaldıramaz.
Olabilir.Ceyda mı yapıyor bunları reddettiğim için ilk okuldayken