Aşk Emek İster Dizisi Devam Edecek Mi?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Bu sezon iddalı işler çıkaran MINT Yapım şirketinin bu sezon için Show TV'ye çektiği Aşk Emek İster dizisi kısa süre önce ara vermişti. Dizinin senaristi Hamdi Alkan Twitter üzerinden dizinin hayranının sorduğu soruya cevap verdi.

Hamdi Alkan , Aşk Emek Emek İster dizisinin Temmuz ayında kaldığı yerden devam edeceğini tweetinde belirtti.

Dizi yayınlandığı günler Survivor'ın ardından en çok izlenen dizi olmayı başarıyordu. Dizi kısa bir aradan sonra tekrar yükselmeyi başaracak mı göreceğiz.

AŞK EMEK İSTER | TEMMUZ'DA SHOW TV'DE

Dizinin sevenleri için iyi haber umarım başarılı bi sezon geçirir.

Çok büyük bir hata yaptı Show. Ara hiç vermemeliydi dizi. Reytinglerde eski oranları alacağını hiç zannetmiyorum...

Ara vermesi bir yandan iyi oldu aslında.Dizinin senaryosu iyi gitse de yetersiz olduğu kısımlar oluyordu.Bu arada senaryoda düzenlemeler yapılabilir.Yeni oyuncularla takviye yapılabilir.Ve böylece oranlarını yükseltebilir. :)

Aşk Emek İster düşmez bence. Zaten en düşük 2 küsür alıyordu. Hatta en son 3 küsür reytinglere yükselmişti, üstelik rakipleri fazla olmasına karşın. Yaz ayında en az 4 reyting garanti diyorum ben.

Aşk Emek İster düşmez bence. Zaten en düşük 2 küsür alıyordu. Hatta en son 3 küsür reytinglere yükselmişti, üstelik rakipleri fazla olmasına karşın. Yaz ayında en az 4 reyting garanti diyorum ben.
Bende senin gibi düşünüyourum Total'de ve Ab'de artacaktır.

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy