"Aşk Emek İster" Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

A
ŞK

EMEK İSTER

PAZAR 20.00 | YENİ DİZİ
Show TV'de!

Mint Yapım'ın yapımcılığını üstendiği yepyeni romantik bir dizi : "AŞK EMEK İSTER"

Başrollerini Furkan Palalı, Ekin Türkmen, Müge Boz'un üstlendiği aşkı için fabrikada işçi olan zengin bir gencin hayat hikayesini ele alan dizi "Aşk Emek İster" Pazar akşamı Show TV'de başlıyor.

Mazlum Kiper ve Nihal Menzil gibi iki usta oyuncuyu da kadrosunda bulunduran ve yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan'ın oturduğu "Aşk Emek İster" dizisi bu Pazar Show TV'de.

Dizinin tüm oyuncu kadrosunda ise başarılarıyla dikkat çekmiş yeni dönem oyuncuları bulunuyor. Derya Beşerler, Seren Şirince, Hasan Önürdeş, İlker Yavuz Aksakal, Yurdaer Okur, Ece Baykal, Çağlar Türe, Celal Belgil, Muhlis Asan, Engin Yüksel, Damla İlerialkan, Bedii Akın, Oral Ezer, Osman Büyükercan, Fatih Gülnar, Merve Akman, üşra Vurat, Belgin Bilgin gibi isimleri bulunduruyor.

"Aşk Emek İster" dizisinin senaryosunu ise Birol Güven, Özlem Elginöz ve Yelde Açıkgöz üstleniyor. Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği dizi Pazar akşamı Show TV'de başlıyor!

cvv1mtTCugecsPcDZBBo5nrC.jpg

dizi kolik

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir.
Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Dizinin ilk bölümüne bakarim Survivor'un reklam aralarinda, begenirsem takip ederim..

Dizi güzel bir başlangıç yapacak bence.Öyle düşünüyorum nedense.İzlemeye çalışacağım.

Reyting listesinde iyi bir yer edinmesi dileğiyle... :)

Tutması sürpriz olur ama ilk bölümünü izlemeye çalışıcam. :)

Son düzenleme:
Klasik bir senaryo benim gözümde. Böyle bir senaryo daha önce yeşilçam'da işlenmişti. :)

Biraz şans verip izledim diziyi ama beğenmedim. Vasat bir dizi.

Demir`in annesi hiç olmamış. Daha zengin gösteren oyuncu seçilseydi keşke. Oyuncu iyi bir oyuncu ama bu rol için uygun değil.

Oyunculuklar vasat, hikaye inandırıcı değil.

Twitter'da pek bir beğenilmiş dizi ama konusunu yeşilçam klasiği bulanlarda olmamış değil. :)

Dizi sosyal medyada gayet begenilmis. Yolu açik olsun..

Reytingleri pek parlak değil SBT'ye göre ama bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak? :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919