"Aşk Ekmek Hayaller" Dizisi - Jenerik Müziği

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
2a6148cfc5120484fbdb9e3e85e71e0f._.jpg

Yapımcılığını ANS Productions'un üstlendiği ve ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan "Aşk Ekmek Hayaller" dizisinin jenerik müziği yayınlandı!

Her Pazar 20.00'da yeni bölümüyle Show TV'de ekrana gelen Aşk Ekmek Hayaller, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla ilk bölümü yayınlanan Pazar günü çok beğenilmişti. Başrollerini Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu, İrem Altuğ, Ayça Eren, Barış Hacıhan, Furkan Andıç, Deniz Baysal ve usta oyuncu Müjde Ar'ın üstlendiği Aşk Ekmek Hayaller dizisinin müziklerini Fikret Alper ve Eser Taşkıran yapıyor.

Yönetmen koltuğuna Kemal Uzun'un oturduğu Aşk Ekmek Hayaller her Pazar 20.00'da yeni bölümleriyle Show TV'de!

İşte "Aşk Ekmek Hayaller" dizisinin jenerik müziği;

Daha ilk fragmandan bu muziği çok beğenmiştim :) hem dizi hem de jenerik süper :love1:

Jeneriği çok beğendim ama keşke klibini ordan burdan toplama değilde şöyle özel bir klip hazırlasalardı. Yine de gayet güzel. :)

Bildiğimiz 1000 senenin klişe jeneriği. Artısı var mı ki? Yani konuşulacak bir jenerik değil.

Ekli dosyayı görüntüle 25572

Yapımcılığını ANS Productions'un üstlendiği ve ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan "Aşk Ekmek Hayaller" dizisinin jenerik müziği yayınlandı!

Her Pazar 20.00'da yeni bölümüyle Show TV'de ekrana gelen Aşk Ekmek Hayaller, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla ilk bölümü yayınlanan Pazar günü çok beğenilmişti. Başrollerini Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu, İrem Altuğ, Ayça Eren, Barış Hacıhan, Furkan Andıç, Deniz Baysal ve usta oyuncu Müjde Ar'ın üstlendiği Aşk Ekmek Hayaller dizisinin müziklerini Fikret Alper ve Eser Taşkıran yapıyor.

Yönetmen koltuğuna Kemal Uzun'un oturduğu Aşk Ekmek Hayaller her Pazar 20.00'da yeni bölümleriyle Show TV'de!

İşte "Aşk Ekmek Hayaller" dizisinin jenerik müziği;

jenerik müziği güzel olmuş
buğday başakları gibi dizilmiş oyuncu kelleleri?
kadroda fena sayılmaz burak hakkı olmasaydı tabi çok daha güzel olurdu ..

Konu'yu Twitter'da Nihal Menzil Ret'lemiş. @dizi kolik .
Çok sevindim. Çok mutlu oldum konumu RT etmesine. Buradan sevgilerimi iletiyorum. Gerçekten çok güzel ve çok kaliteli bir dizi olmuş. Tüm ekibe ve tüm oyunculara gönülden teşekkür ediyoruz böyle bir diziyi izleyicileriyle buluşturdukları için. :)