Para insana neler yaptırıyor.. Hata böyle dizileri izleyip yapımcılara prim verdirten seyircide.Bu ne allah aşkına? acı çekmekten korkma?
o şiddet sahneleri ne öyle, sen anlat karadenizi geçelim diye yarış yapıyorlar galiba.
umarım rtük gereken cezayı verir. @Çiğdem @sokak sanati @kerem @xBUGRAx @xemrexxx
Oyuncularda suç, ama tutmaz bu dizi bencePara insana neler yaptırıyor.. Hata böyle dizileri izleyip yapımcılara prim verdirten seyircide.
Buralardan bu gibi şiddete özenen psikopat canavarlar var çekilen sahneler toplumu daha da şiddete meyirli hale getiriyor.Yorumları okuyorumda eğitimli insanların şunu ayırt edememesine şaşırdım diziler şiddeti yapın diye
çekilmiyor yada bunları yapın demiyor burda ne oyuncunun suçu var ne yapımcının diziler o konuya dikkat
çekmek için çekiliyor bunu yapın diye değil bu ikisini ayırmalıyız kendi adıma şiddetin diziler yüzünden olduğunu düşünmüyorum şiddet uzun yıllardır var sanki yeni çıkmış gibi yorumlar yapılıyor şu bir gerçek diziler olmasada şiddet vardı ama bunu gören yok gibi
Buralardan bu gibi şiddete özenen psikopat canavarlar var çekilen sahneler toplumu daha da şiddete meyirli hale getiriyor.
Bu ne allah aşkına? acı çekmekten korkma?
o şiddet sahneleri ne öyle, sen anlat karadenizi geçelim diye yarış yapıyorlar galiba.
umarım rtük gereken cezayı verir. @Çiğdem @sokak sanati @kerem @xBUGRAx @xemrexxx
@mrt-06 bir de şöyle çok biliyormuş gibi yapmaz mıBasit bir İktisat kuralı; Her talep kendi arzını yaratır.![]()
@mrt-06 bir de şöyle çok biliyormuş gibi yapmaz mı![]()
RTÜK bu diziye ceza verir merak etme ama Sen Anlat Karadeniz'e vermez veya Hercai'ye...Bu ne allah aşkına? acı çekmekten korkma?
@mrt-06 bir de şöyle çok biliyormuş gibi yapmaz mı![]()
Siz ne diyorsunuz ya.Gibi diye bi şey yok. Zaten çok biliyorum. Cahiller anlamaz bunu.
Hem @mrt-06 ne alaka. Tek başına hareket edemiyorsun dimi? İlla birilerinin eteğinin altına sıkışaraksın ama herkes gözünü açtı. Sırf rakiplerin ile mücadele etmek için onlara yanastigini anladı herkes.😉😉
Siz ne diyorsunuz ya.![]()
Yine ergen triplerin girdiGibi diye bi şey yok. Zaten çok biliyorum. Cahiller anlamaz bunu.
Hem @mrt-06 ne alaka. Tek başına hareket edemiyorsun dimi? İlla birilerinin eteğinin altına sıkışaraksın ama herkes gözünü açtı. Sırf rakiplerin ile mücadele etmek için onlara yanastigini anladı herkes.😉😉
şiddet sahnelerini yayınlanmadan önce kaldırırsa ceza almamış olur. hala şansı var.RTÜK bu diziye ceza verir merak etme ama Sen Anlat Karadeniz'e vermez veya Hercai'ye...